Sonos вече плейва директно музиката съхранявана на вашите устройства с Android!



Музика, вече навсякъде във вашия дом: Музика, съхранена на вашия Android !
С увеличаването на аудио източниците и подобряване на тяхното качество, както и разпространението на безброй цифрови радио станции по цял свят, бе постигнато невиждано досега разнообразие от методи на аудио възпроизвеждане.
Едновременно с това много от нас притежават и продължават постоянно да обогатяват собствената си музикална библиотека, съхранена в таблети, лаптопи и телефони. Сваляме парчета, създаваме плейлисти в движение и искaме да им се наслаждаваме навсякъде, по всяко време.
Най-сетне имаме честта да обявим последният ъпдейт на безжичната HiFi  система на Sonos. Сега вече можете да пускате музика, съхранена на вашите устройства с Android навсякъде където е Sonos, или други негови компоненти.
Ако имате Android 2.1 или по-нова версия (подкаст е съвместим с Android 2.2, или по-нова версия) можете да плейвате музика, като следвате тези три прости стъпки.
  (1)       Синхронизирайте своя Sonos контролер за Android със софтуерната версията 4.1.1. Тази версия е предназначена само за контролери на Андроид - останалите ви Sonos компоненти не изискват обновление. 
  (2)       Уверете се, че вашето Android устройство е свързано към безжичната мрежа в дома ви и стартирайте приложението за Sonos контролера.
  (3) Отидете на менюто с музика и селектирайте ‘This Mobile Device’- тази опция ще се появи, ако имате музика на телефона или таблета. След това ще видите всичката музика, съхранена в устройството, плейлистите и подкастите са налични и могат да бъдат възпроизведени, чрез Sonos.
Само Sonos ви предоставя цялата музика на земята - от всеки източник, във всяка стая. Това включва вашия личен музикален архив, без значение къде точно е запазен – и всичко се възпроизвежда с HiFi качество, което само Sonos може да ви предложи.

Популярни публикации