Statement M1 - новия смисъл на определенията ултра-мощен и ултра-тънък в света на усилвателите!

Освободете системата си от динамични ограничения!
Anthem Statement M1 предлага мощност от 2400W на 3 ома, 2000W на 4 ома и 1000W на 8 ома!

Какво представлява M1?
Ултра-мощен моно усилвател. Един шедьовър на изкуството, работещ толова гладко и тихо, че е способен да впечатли и най-критичния слушател.

За какво е цялият този шум?
M1 предоставя най-висококачественото озвучение, на всяко едно ниво, както и гладка честотна реакция. Способен да освободи цялата динамика на сигнала на източника и да отприщи пълния му потенциал до най-финните тонове, които рядко долавяме поради липсата на достатъчно мощност в повечето усилватели.

Кой е създателят на M1?
Концепцията се зароди в изследователния център в Канада, а самият усилвател е произвден в Торонто. Без да са включени непознати за потребителя елементи, M1 е изцяло изработен от патентовани материали.

Разбивач на митове!
M1 не е цифров усилвател, не притежава цифрово-аналогови, или аналогово-цифрови преобразуватели.

Никога не съдете по опаковката!
Въпреки скромното си тегло от 9 kg. и тънкия си дизайн, побиращ се в стандартен A/V (аудио/видео) рак, M1 е способен да ви предостави впечатляващите 9,750 вата мощност.

Фактор на мощността и корекция на фактор на мощността (КФМ).
За постигане на 9,750 вата мощност се налага употребата на нестандартен AC удължител. Коректурата на Anthem позволява на M1 да източва мощност директно от мрежата, със скорост и ефективност, непостигани от никой друг усилвател.

Клас D дизайн, който буквално е, с едни гърди напред.
Цялата мощност, доставена чрез този изключителен моно усилвател, клас D! Противно на предрасъдъците, насочени към усилвателите клас D, те по начало не са дефектни. По-скоро е дефектно изпълнението на замисъла. Ако се интересувате от дискусия, засягаща въпроса, защо M1 върви наред с гигантите, свалете подробната техническа справка от сайта.

Новото хлапе в квартала.
Без шумни агитки, които ще ви скапят прекарването! Постоянна конвекция, постигната чрез охлаждаща течност, минаваща през топлинен трансформатор със запоена медна тръба, хиляди пъти по-бърз и ефективен от метален радиатор. Без проблем могат да бъдат използвани множество агрегати, без да съществува опасност от прегряване.

Ефективност, която кара конвенционалните усилватели да дишат прах!
Чрез опериране само с 1/8ма от максималната си изходна мощност е M1 шест пъти по-ефикасен от конвенционалния усилвател.

Популярни публикации