Новия NuForce AVP-18 - ще ви предложи всичко, което можете да поискате от един процесор!


NuForce представя AVP-18 - изцяло цифров предусилвателен процесор, с усложнена конструкция, създадена за истинските аудифили.
AVP-18- изцяло цифров HT предусилвателен процесор за посветените аудиофили, издирващи 24/192 цифрово аудио изпълнение и уникално видео с HD качество. С четири изхода за HDMI кабел, два за оптичен и два за коаксиален S/PDIF, AVP-18 с лекота съчетава и най-усложнените системни конфигурации.
За да се максимилизира качеството на дигитално-аналогово конвертиране (ДАК), AVP-18 е конструиран, така че да бъде съвместим само с цифрови източници, позволявайки на ДАК устройствата и последвалите аналогови етапи, употреба на същата иновативна технология, използвана в множество хай-енд, аудио ДАК устройства на NuForce. Допълнителното преимущество е, че AVP-18 предлага цялостна аналогова мрежа на аудиофилско ниво, както и високопрецизен, аналогов звуков контролер и висококачествени RCA изходни конектори. Комбинацията от всички тези параметри създава кристалната чистота на AVP-18. За любителите на слушалки, е предвиден вход за жак на слушалки, осигуряващ както стандартен двуканален, така и Dolby съраунд.
За разлика от подобните на него процесори, превключващи между HDMI входове, AVP-18 е точен и прецизен. HDMI изходът и всичките четири HDMI входа са напълно HDMI 1.4 съвместими с 3D, CEC и SRC съпорт. Изключително гъвкавият AVP-18, притежава  и ARC вход, предназначен за свързване с телевизора. Не само че средно статистическият потребител ще се справи с инсталацията с лекота, но AVP-18 ще осигури и необходимия прецизен контрол, предвиден за индивидуалните интереси на най-взискателните аудиофили.
AVP-18 не само осигурява мигновено стартиране, чрез система на автоматично калибриране, но и предоставя на истинския аудиофил шанс за постигане на съвършенство, чрез редица допълнителни опции, като например:
Настройки за четири-басов контрол
Единайсет програмируеми, напълно параметрични еквалайзера, на всеки канал
Регулируеми параметри на кросоувъра
Балансирани и небалансирани изходи
Предканални двойни усилватели
Следните параметри открояват NuForce AVP-18, от останалите AVP модели на пазара:
Ключова характеристика на дизайна е, че се залага на чистото цифрово изпълнение, за постигане най-доброто и изчистено аудио и видео качество.
Ако бъде конструиран чрез DSP, типичният AVP би улеснил високата резолюция, чрез декодиране (Dolby True HD/DTS HD Master), или EQ процеси, но не и двете едновременно, тъй като подобна функция би превишила капацитета. AVP-18, със своите двуядрени цифрови звукови процесори е способен да съхрани не само декодиращите и EQ процеси, но и допълнителни аудио функции.
Само висококачествени елементи, като на Cirrus CS3318 контролен чип, ELNA свързващи звена и филтриращи кондензатори, Burr Brown OP2134 чипове.
Аналоговото изпълнение на NuForce.
RS232 за персонализирана инсталация и техническа поддръжка.
Съпорт на интернационално ниво.
Алуминиеви шасита за по-добро амортизиране и по-красив дизайн.
Акценти:
Напълно съвместим с HDMI 1.4
Поддържа най-новата версия на HD аудио декодиране, включително Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS Master, DTS Hi Res и т.н.
HD аудио декодиране, съвместимост с Dolby Digital (EX), DTS, DTS ES (D6.1, M6.1), DTS 96/24, или 192K 7.1 CH PCM
Декодиране на матрицата, чрез функции като Dolby Pro Logic, DTS Neo:6
Акустичен анализ за интелигентната стая: пакетът включва софтуер и калибриран микрофон
Опции за автоматизирано, или персонално изравняване на акустичните параметри в помещението
Мощен, четири басов контрол за индивидуално регулируем фронт и централен съраунд, както и на задните говорители.
Цифрови филтри на кросоувъра
Единайсет програмируеми, напълно параметрични еквалайзери на всеки канал
Четири (4) HDMI входа и един HDMI изход, използващ високоскоростна, суитч технология
Поддържа HDMI 1080P, YUV, RGB, DVI, HD audio и 8 CH LPCM
3D видео плейбек съвместимост
HDMI CEC контрол
HDMI ARC аудио възпроизвеждане
Видео входове за: HDMI/DVI, 480P, 576P, 720P50, 720P60, 1080i 50, 1080i 60, 1080P 50, 1080P 60, 1080P 24


Популярни публикации