Strangera.com с обстойно ревю за калъфа LifeProof за iPhone 4/4s

"Сбогом айфонче!"  или "Здравей свобода!

Strangera взе един калъф LifeProof за iPhone 4 и днес официално публикува впечатленията си от калъфа. Резултата можете да намерите тук, както и видео клипове с разoпаковане на комплекта, тест за водоустойчивост и много снимки.
Ревю: LifeProof iPhone 4/4S Case
През последните над два месеца и нещо активно ползвам телефона си (iPhone 4) с LifeProof Case върху него :) , така, че реших че е време да Ви разкажа подробните си впечатления от продукта.
• Какво е LifeProof?
LifeProof е американска компания, която произвежда така наречените “LifeProof калъфи”, които предлагат доста високо ниво на защита за вашия смартфон или таблет. В момента, портфолиото им включва калъфи за iPhone 5; iPhone 4 и 4S, iPad 2, 3 и 4-то поколение, iPod Touch 5-то поколение, iPad Mini и Samsung Galaxy SIII (все още не се предлага в БГ). В близкото бъдеще се очакват и Samsung Galaxy IV калъфи.

Темата на това ревю е LifeProof калъфа за iPhone 4/4S, но със съвсем малки разлики нещата написани в него се отнасят и за iPhone 5 версията.
Специалното на LifeProof кейсовете, е че правят устройствата Ви устойчиви на вода, мръсотия, сняг и удар, но за това ще говорим след малко. Нека първо да погледнем…

 Към ревюто >> 


Популярни публикации