Почистващата машина за винилови плочи Clearaudio Double Matrix Professional!

Специално за почитателите на винилa! 

Представяме ви най-добрата машина за почистване на грамофонни плочи - Clearaudio Double Matrix Professional.
За професионална грижа за вашата колекция от грамофонни плочи, с която неминуемо ще разкрие черти от записите на любимите изпълнители, в по-голяма дълбочина и с обогатен колорит на тоновете на произведенията.
Double Matrix Professional разполага с две рамена които разнасят почистващия флуид (специален непенлив препарат за измиване) и го изсмукват от двете страни на плочата в две посоки - наляво и надясно. Използваната течност се събира в контейнер с вместимост 0,75 л. в шасито на машината, който се изпразва периодично, в зависимост от честотата на употреба на машината.
За да стартирате измиването е необходимо да поставите плочата, да завиете клампата и да натиснете един бутон. Останалото - измиване и изсушаване, машината извършва сама. Резултатът ще ви впечатли! Плочата изглежда по-чиста от нова плоча. Нашият екип направи експеримент със две неразпечатани нови плочи - едната разпечатахме и пуснахме, другата първо "измихме" и след това пуснахме - резултат - в полза на измитата плоча - по-богато звучене и без статично електричество.
Можете да заповядате за тест на почистващите машини Clearaudio, в нашия шоурум.
В по-тесен бюджет, налице е Smart Matrix Professional (1779 лв. с ДДС). Повече информация тук.








Популярни публикации