Нови кадри от фотосесията с Лора Георгиева и Ирена Стоилова в нашият шоурум. Представяме ви ButtKicker - той ще ви разтърси.... БУКВАЛНО! :)

 ButtKicker представлява нискочестотен аудио трансдюсер. Патентованата технология позволява предаването на ниските честоти (баса) от усилвателя или процесора директно в тялото на слушателя чрез трансдюсера. По този начин, монтирани на платформа, стол, автомобилна седалка, кресло или диван, трансдюсерите буквално ви разтърсват и превръщат в усещане звука от музиката или филма, без да е необходимо силата на звука да се увеличава.  ButtKicker има почитатели сред редица известни музиканти. Трансдюсерът  BUTTKICKER CONCERT (на снимката) се използва на концерти и в студиа от музикални изпълнители като The Rolling Stones, Green Day, Shania Twain, Usher, Alanis Morissette и още много други изпълнители от световна величина и прецизно пресъздава всички ниски честоти по време на самото музикално изпълнение.
Предлагаме и умалена версия - BUTTKICKER mini CONCERT!
Трансдюсерът  BUTTKICKER CONCERT се монтират върху платформа BUTTKICKER PLATFORM – предназначена за правостоящи изпълнители - китаристи, DJ, и др.
За барабанистите, трансдюсерът се монтира непосредствено под седалката, чрез метална скоба DRUM THRONE MOUNTING BRACKET – тя се поставя под седалката на стола и чрез BUTTKICKER CONCERT целия стол се тресе в синхрон със звука от ударните инструменти.
Заповядайте за едно разтърсващо демо с трансдюсерите ButtKicker в нашия шоурум!

 
Още информация за продуктите ButtKicker:
Здрав трус от ButtKicker - за зрелищно домашно кинo!
Блогът на Киров Хай-Енд: Buttkicker: Остави звука да те срита ...

 



Популярни публикации