Здрав трус от ButtKicker - за зрелищно домашно кино!


ButtKicker LFE, монтиран под диван
ButtKicker представлява нискочестотен аудио трансдюсер. Патентованата технология позволява предаването на ниските честоти (баса) от съраунд процесора или усилвателя директно в тялото на слушателя. По този начин, монтирани на стол, автомобилна седалка, кресло или диван, трансдюсерите буквално разтърсват слушателя и превръщат в усещане звука от филма или музиката, без да е необходимо силата на звука да се увеличава. Всички трансдюсери ButtKicker имат изчистен и компактен дизайн и лесно могат да се монтират така, че да се слеят с останалата част от обстановката.

ButtKicker предлага различни видове трансдюсери: 
Комплект ButtKicker LFE
Пълен комплект ButtKicker LFE Kit, който включва трансдюсер (4Ω), платформа, усилвател, кабели и балансиращи крачета за монтаж към седалките за домашно кино, с възможност да се използва и пакет за свързване в синхрон на четири трансдюсера за четири отделни седалки - HOME THEATER SEATING ELECTRONICS PACKAGE

ButtKicker Concert за барабанисти
ButtKicker има почитатели сред редица известни музиканти. Трансдюсерът  BUTTKICKER CONCERT (2Ω) се използва на концерти и в студиа от музикални изпълнители като The Rolling Stones, Green Day, Shania Twain, Usher, Alanis Morissette и др. и прецизно пресъздава всички ниски честоти по време на самото музикално изпълнение. 
BUTTKICKER mini CONCERT  (2Ω) е умален вариант. Трансдюсерът  BUTTKICKER CONCERT може да се монтират върху специални платформи:
ButtKicker Gamer
BUTTKICKER PLATFORM – предназначена за правостоящи изпълнители - китаристи, DJ, и др. и се използва със BUTTKICKER CONCERT.
DRUM THRONE MOUNTING BRACKET – за барабанисти; платформата се поставя под седалката на стола и чрез BUTTKICKER CONCERT тя се тресе в синхрон със звука от ударните инструменти.

BUTTKICKER GAMER е специална разработка за любителите на електронните игри. Пакета включва трансдюсер, усилвател, комплект за монтаж и може да се използва със слушалки.
Има умалени варианти за единична седалка – ButtKicker mini LFE (4Ω), който просто трябва да се свърже към усилвателя, след като се монтира на седалката и веднага започва да вибрира и тресе стола.

SILENT SUBWOOFER™(2Ω) се монтира на автомобилната седалка и е предназначен специално за CAR AUDIO в комбинация със усилвател SILENT SUBWOOFER AMPLIFIER ™(800W).


Заповядай за тест на продуктите на ButtKicker в нашия Шоурум!




Популярни публикации