Скоро в нашия шоурум - новите модели телевизори и проектори от най-високия клас на Sony!

Най-новото поколение монолитни телевизори Sony ще можете да намерите и в нашия шоурум в края на месец Март. Ще представим селекция от най-високия клас интелигентни LED HD 3D интернет телевизори, както и проектори от 3D гамата на Sony.
А ето и един от моделите, които ще видите:

KDL-60NX720
Променете начина, по който гледате телевизия, с монолитен дизайн  
153 см / 60 инча, Full HD 3D телевизор с Edge LED, Motionflow XR 200, Wi-Fi®, Internet video и Skype™
Изключително тънък LED екран с монолитен дизайн
Гледайте интернет видеоклипове и осъществявайте повиквания чрез Skype™
Плавна, висококачествена картина в 2D и 3D режим


Забавлявайте семейството си със стил
 
Монолитният дизайн и ОptiContrast LED екранът го превръщат в един от най-изтънчените и тънки телевизори. С постоянно разрастващ се избор на онлайн развлечение и нови интелигентни функции, начинът ви на гледане на телевизия ще се промени завинаги. Трансформира дома ви чрез елегантен дизайн  
Променете облика на мястото, в което живеете, с красив тънък телевизор с уникалния монолитен дизайн. Наклонете го под ъгъл от 6 градуса в стилната метална допълнителна стойка и ще можете да гледате телевизия по възможно най-добрия начин върху съвременна ниска мебел. 

Най-доброто от интернет на големия екран

Наслаждавайте се на интернет от удобството на своя диван. Лесно извличате видеоклипове от интернет направо в телевизора си чрез вградения Wi-Fi®. С повечето постоянно добавяни канали сега е още по-лесно да се наслаждавате на каквото и когато искате. 


Отлично качество на картината в 2D и 3D режим

Вижте реалистичното Full HD качество в 2D и 3D формат. Гледайте плавно динамичните спортни сцени и филми с Motionflow XR 200. Насладете се на висококонтрастната картина на тънкия LED екран. Всеки пиксел от вашата 2D или 3D картина е подобрена с помощта на уникалната ни технология за обработка на изображението.

Характеристики KDL-60NX720 
Full HD картина с отчетлива детайлност - Насладете се на 2D и 3D снимки с висока разделителна способност с технология Full HD 1080
Първокласно 3D изображение - Насладете се на реалистичните 3D действия с Full HD качество. 3D от Sony осигурява най-ясните и светли 3D картини под голям зрителен ъгъл.
Edge LED за висок контраст на картината - Възползвайте се от подобрената наситеност на цветовете, високия контраст и подобрена енергийна ефективност, всичките представени на тънкия екран.
Придайте на помещението уникален стил с монолитен дизайн - Прибавете усещане за пространство с елегантната, сияйна повърхност на екрана, което подобрява качеството на картината и изглежда невероятно, дори когато телевизорът е изключен.
Вградена Wi-Fi® връзка с лесно свързване с интернет - Извличате развлекателно съдържание от своята безжична домашна мрежа и интернет без необ
ходимост от кабели
Наслаждавате се на най-доброто от интернет на големия екран - Свържете своя телевизор с интернет и извличайте интернет видеоклипове на цял екран, за да сте винаги информирани за случващото се в социалните мрежи (необходима е надстройка на фърмуера).
Готови за видео и гласови повиквания със Skype™ - Добавете камера за управление на глас и микрофон и осъществявайте безплатни разговори по Skype™ със своите приятели и семейството си от удобния си диван вкъщи.
Използвайте интернет от екрана на телевизора - Посещавайте любимите си уеб сайтове и търсете в интернет с уеб браузъра Opera™ (не се поддържа възпроизвеждане на вградено видео)
Наблюдавайте действието ясно с Motionflow XR 200 - Наблюдавайте поредицата от действия с еквивалента на 200 кадъра в секунда и се наслаждавайте на по-ясна картина с по-малко шум и размазване.
Естествени цветове и ясни, детайлни снимки - Виждате отчетливи детайли без никакво влошаване или шум, дори за снимки със стандартна разделителна способност с технология на картината X-Reality.

Популярни публикации