Новия контролер Sonos за Mac и PC е тук!

Новият безплатен софтуер от Sonos прави намирането и пускането на музика в дома по-лесно от всякога! Днес Sonos официално обяви пускането на обновения десктоп контролер за Mac и PC - Sonos System Software 3.7, ъпдейт, който е достъпен безплатно за всички Sonos потребители.

Контролерът е преобразен изцяло, и включва нови екстри, от които да се възползват всички Sonos потребители, като например:
· Мини-контролер, който ви позволява да управлявате своята музика, докато работите в други програми
· Самостоятелно поле за търсене, което улеснява търсенето на радиостанции, парчета, албуми и изпълнители във всички източници — music library, Internet radio и музикални услуги.
· Опростен drag & drop интерфейс позволява да добавяте музика в плейлиста, в queue-полето, към една или много групирани зони.
· Party Mode volume control за групираните зони.

· Страхотен нов дизайн, с който работата с приложението доставя истинско удоволствие.
Още ключови ъпдейти в новата софтуерна версия:
 
Смартфони и таблети, базирани на платформата Android могат да използват мрежата на Sonos – SonosNet за да се свързват с плейърите Sonos и интернет.
  


Допълнителна информация за новата софтуерна версия Sonos 3.7: http://www.sonos.com/support/software_updates
За Mac-потребителите е необходимо компютърът им да подържа Mac OS X 10.6 или по-нова, а за Windows - XP SP3 или по-нова версия, включително Vista, Windows 7.
Вожте видео представянето на новия контролер Sonos:


Популярни публикации