Kirov High-End Ви кани на семинар с гост-лектори от Audioquest, Stewart Filmscreen и Digital Projection

Уважаеми Дами и Господа,
Киров Хай-Енд, съвместно с Audioquest, Digital Projection и Stewart Filmscreen, има удоволствието да Ви покани на практически семинар на тема: 
„Аудио-видео възпроизвеждане в стереото и домашното кино“
на 22 и 23 Април в гр. Пловдив, Панаирен град, Палата №5.
Събитието ще се състои в акустично обработен салон.
Семинарът е еднодневен и безплатен.
Транспортът София - Пловдив - София ще бъде организиран.
 
Лектори на семинара ще бъдат:
Rob Hay – Marketing Product Manager, Europe - Aqudioquest
 Dirk Siedle – Sales & Marketing Manager Europe Digital Projection
 Rune Nielsen – Director of Marketing - Stewart Filmscreen

 В първата част на семинара ще Ви бъде демонстрирано чрез сравнителни тестове защо и как кабелите участват в качеството на аудио и видео възпроизвеждането. Какви са основните принципи заложени в концепцията за направата им и какво трябва да знаете, когато избирате кабели за вашата аудио/видео система. Rob Hay ще Ви сподели ключова информация от кухнята на Audioquest, историята на компанията и защо тя в момента е топ производител на аудио/видео кабели на пазара.

Във втората част на семинара ще научите безценна информация от света на прожекторите – Dirk Siedle ще разкаже кои са най-важните аспекти при избора на прожектор за дома и бизнеса, какви са съвременните технологии, които се използват в тази индустрия. Ще научите историята на английската компания Digital Projection и защо компанията държи една от челните позиции в индустрията в момента.

В трета част на семинара Rune Nielsen ще демонстрира и разкаже как да изберем екран, какви са неговите предимства, приложения и модификации както за дома, така и за бизнеса. Видовете материали, що е то „Гейн“ и как да го изберем, предимствата на вариращия маскинг, приложенията на открито и специалните проекти които американския гигант Stewart Filmscreen разработва. Ще научите историята на компанията и как тя променя индустрията и света на киното, за да се превърнат в такива, каквито ги познаваме ние днес.

В почивките и след семинара сме подготвили и кетъринг.

Местата са ограничени, а транспорта София - Пловдив - София ще бъде организиран, за това молим да подходите към събитието сериозно и да се регистрирате, единствено ако възнамерявате със сигурност да се явите на семинара.
Срока за регистрация приключва на 22.04.2014г.
Молим желаещите да посетята семинара да използват формата за регистрация тук.
При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 02933 08 43 и e-mail: seminar@kirov-high-end.bg.

Популярни публикации