Донесете стария си HDMI кабел и ще получите 15% отстъпка за нов HDMI кабел Audioquest!

Донесете ни стария си HDMI кабел и ще получите 15% отстъпка за нов HDMI кабел Audioquest! Предложението е валидно до 31.05.2014г.

AudioQuest  заслужено има репутацията на  производител на изключителни кабели. Въпреки това, след появата на HDMI през 2004г. AudioQuest бяха поставени пред нови предизвикателства, които трябваше да бъдат преодоляни. Появи се нуждата от нов вид материали и по-високо ниво на производствена прецизност, за да може AUDIOQUEST  да усъвършенства своето аудио и видео представяне чрез HDMI и да се уползотворят  по най-добрия възможен начин високата скорост и високочестотният  сигнал, който предоставя HDMI.
Въпреки че конструктивният стандарт за HDMI кабели е установен от  управителния комитет HDMI, LLC, AudioQuest проучи сферите, в  които е възможна оптимизация в установените рамки. Някои от елементите в дизайна на аналоговите аудио и видео кабели, които са с доказана значимост, се оказаха от първостепенна важност и за HDMI кабелите. Проводници с масивни токопроводими жила, проводникова сплав, изолационен  материал (диелектрик),  както и цялостното  ниво на прецизност на изработката, бяха внимателно оптимизирани, за да бъде създадено ново поколение  от HDMI кабели на върхово ниво.
При  изпитването  на  дизайна на HDMI,  AudioQuest обръща специално внимание на максимизирането  на акустичните характеристики. И наистина HDMI кабелите на AUDIOQUEST издигат аудио възпроизвеждането  до нови висини. AudioQuest започва с Long-Grain Copper  и постепенно, добавяйки все по-големи количества сребро, достига своята кулминация с Diamond HDMI, който инкорпорира и Perfect-Surface Silver (PSS). 
AUDIOQUEST тества всеки първичен проводник във всеки HDMI кабел,  за да е гарантирана правилната му насока. Масивната полиетиленова изолация, осигурява надеждната проводникова конструкция, като същевременно минимизира фазовите изкривявания, които могат да бъдат предизвикани от изолационния материал. На върха на серията са два HDMI кабела - Coffee и Diamond, при които  патентованата система Dielectric-Bias System (DBS) на AudioQuest поляризира изолацията, създавайки спад в нивото на шум  и покачване на звуковия контраст.
Въпреки че  фокусът на HDMI кабелите на AudioQuest е разтърсващото  аудио изживяване, видео представянето далеч не е на заден план. Всички AUDIOQUEST HDMI кабели са High Speed интернет трансфер до 10 метра и всички предават 1080p/120Hz/3D видео. 
AudioQuest създаде своята серия HDMI кабели, за да усъвършенства вашето аудио и видео  изживяване. Насладете му се!

Популярни публикации