Два нови модела активни слушалки от Paradigm!

Преди броени дни Paradigm пусна в продажба два нови модела активни слушалки, които предлагат до 40 часа слушане на музика с едно зареждане на батерията  – H15NC и H15.
H15NC представляват активни слушалки с noise-cancelling с двa микрофонa. Снабдени с бутони за усилване и намаляване на звука, както и за приемане на обаждания. Съвместими са с всички Apple устройства и с повечето смарт телефони.
H15
Моделът е със звукоизолация, както и с микрофон и бутони за усилване и намаляване на звука и за приемане на обаждания. Съвместими са с всички Apple устройства и с повечето смарт телефони.
За кого са предназначени?

 

 За тези, които знаят, че по-доброто аудио допринася за по-доброто музикално изживяване. H15NC и H15 са за теб, ако търсиш: 
  •  По-добро качество на звука 
  • Изискан външен вид 
  • Марка с изградено име с 30-годишна история и с много спечелени награди 
  • Удобство дори и при продължителна употреба

H15NC и H15 са изработени, за да предоставят най-доброто музикално изживяване в удобна форма.
Кой би могъл да създаде слушалки по-добре, от една компания, която печели награди за аудио качество и иновации вече 30 години? Разбирането и знанията на Paradigm за това кое прави говорителя да звучи магически са приложени в избработката на двата модела слушалки H15NC и H15. В заводът си Paradigm използва сложни методи, за да усъвършенстват noise-cancelling алагоритмите в модела H15NC. Ненужният шум е филтриран, без да се прави компромис с чистота на сигнала. H15NC разполага с дойна микрофонна система, с помощта на която предоставя балансирано звучене с превъзходна шумоизолация / затихване. Слушалките на Paradigm позволяват да се чуе пълния аудио спектър с кристално чист и перфектен тонален баланс. Резултатът е изчистено от шум и деформация музикално изживяване, което прави звука „жив“ и внася живот във филмите.
H15NC Specifications
Дизайн:
Активни слушалки с noise-cancelling  с двоен микрофон. Снабдени с бутони за усилване и намаляване на звука, както и за приемане на обаждания. Стабилна алуминиева конструкция.  Дишащи кожени наушници, които имат Comfort-Tilt™. Слушалките са с възможност за нагласяне на височината спрямо главата.
Frequency Response   On-Axis
20 Hz — 20 kHz
High Frequency Driver
1.5-inch / 40-mm mylar
Sensitivity   Room / Anechoic
106 dB NC off / 105 dB NC on /
Impedance
26-ohms NC OFF / 150-ohms NC ON
Maximum Input Power
15 mW
Finishes
Black & Silver


Популярни публикации