JL Audio с нов модел събуфер - E-Sub!

Всяка добра събуфер система започва с един изключителен нискочестотен драйвър.
Драйвърите на новият E-Sub на JL Audio съчетават впечатляваща технология с ниски нива на изкривяване, която същевременно може да задвижи както най-предизвикателните видове материали за изработка на мембраната, така и най-деликатните такива. За да постигне това, уникалната DMA технология на JL Audio е приложена, за да оформи, контролира и стабилизира силата на хода на мембраната, по време на нейното движение. За разлика от типичните, статични конструктивни системи, подходът на JL Audio взима под внимание динамичните промени, създадени от звуковата вълна и EMF при захранено състояние на събуфера. Ефектът, който DMA оптимизацията предлага е предимството на драйвър, който много по-вярно изпълнява подадения сигнал във всички нива на слушане, което води до върхова нискочестотна резолюция и динамика.
За да захрани този тип иновативни драйвъри, JL Audio проектира изцяло нов превключващ усилвател, с регулируема  превключваща система за захранване. Това помага да бъде създаден по-компактен, по-лек и по-ефективен усилвател, който в същото време предоставя достатъчно чиста мощност за пълно захранване на драйвърите на E-Sub. Усилващият модул инкорпорира studio-grade секция за обработване на сигнала, която  е контролирана от панела в горната част на шасито на събуфера. С поставянето на контролния модул в горната част, JL Audio дава възможността да контролирате и настройвате E-Sub много по-лесно, сравнено със задното разположение на контролния модул при почти всички останали модели събуфери.
В комплекта е включен атрактивен грил за скриване на контролната част.
E-Sub е създаден за широка употреба, както за домашно кино, за стерео системи, така и за малки настолни системи.
Технологията на активния кросоувър предлага pass-through режим на сигнала, за да можете да включите няколко събуфера E-Sub, както и настройка на low-pass и high-pass филтрите.

Всеки E-Sub е прецизно направен във фабриката на JL Audio в САЩ, като е индивидуално тестван, измерван и настроен, за да може да Ви предостави удовлетворение от аудио възпроизвеждането на Вашата стерео система или домашно кино за дълги години.
E-Sub се предлага във вариант с  10-инчов драйвър, който е с 1200W RMS мощност, така и с 12-инчов драйвър, с 1500W RMS мощност. Можете да избирате между финиши черен лак или мат.
 

Популярни публикации