AVForums с ревю за рисийвъра на Anthem - MRX 710!

AVForums отдавна са фенове на сериите MRX на Anthem. Имайки предвид ревютата им за MRX 300 и MRX 700, както и наградите Best Buy, можем наистина да кажем, че харесват продуктите Anthem. Така, че когато стартират новите серии на MRX, знаят, че те ще са много нетърпеливи да се докопат до тях... И наистина го направиха, взеха MRX 710!
Вижте какво пишат AVForums:
"Имахме добра идея какво да очакваме от MRX 710, тъй като вече бяхме правили ревю за Anthem MRX 300 и MRX 700 рисийвърите, но дори и нашите сравнително високи очаквания бяха надминати! Резултат беше едно наистина страхотно музикално изживяване, с прекрасно усещане за тоналност и с изключително точна резолюция. Представянето на MRX 710 беше зашеметяващо, със чудесно музикална обстановка, което допринася за точната резолюция и ефекти.

Имаше изключително високо ниво на детайлност в представянето на рисийвъра, с истинска яснота на диалозите, инструментите звучаха естествено. Цялостното звучене е елегантно, изтънчено и контролирано.
Бяхме много впечатлени от начинът, по който MRX 710 възпроизвежда ниските честоти. Бяха контролирани, но в същото време прецизни, така че допълваха основния звук чудесно, подсилваха музикалното изживяване точно, когато е необходимо.


Заключението?
Anthem са успели да постигнат невъзможното и са направили по-добър дори и от най-добрия рисийвър на пазара! Anthem MRX 710 е удивително постижение, което комбинира чист звук, на такова ниво, което може да има само в продукти, които са няколко пъти по-скъпи."



Вижте техническите спецификации на продукта на нашият сайт тук: http://bit.ly/Pna2KN.

Популярни публикации