Sonos в резиденцията на посланика на Великобритания - Джонатан Алън. Снимки и видео.

Безжичната музикалната система Sonos е основната озвучителна система в балната зала на резиденцията на посланика на Великобритания у нас.

Миналия ноември, непосредствено преди Хай-Фи Експо София 2012, нашият екип достави и инсталира безжична музикална система Sonos в резиденцията на посланик Джонатан Алън. Всяко помещение на първия и втория етаж в сградата, простроена през 1914г. е озвучено със Sonos
При избора на Sonos е оценено едно от най-важните ключови предимства на музикалната система - липсата на кабели. Всички музикални плейъри Sonos работят на безжичен принцип със собствена wi-fi мрежа, без компресия и без загуба на качество и по тази причина, системата е перфектна за интеграция дори и в стари сгради, които не позволяват провеждане на кабели - каквато е и резиденцията на посланик Джонатан Алън.

В балната зала са инсталирани 6 плейъра Sonos Play:5 и 4 броя Sonos Sub.
В трапезарията са инсталирани 2 броя Play:5 а в кабинета Sonos Connect.


През месец юни тази година беше обявен ден на отворените врати в британската резиденция, на бул. Васил Левски №36 - една от най-старите и интересни жилищни сгради с представителни функции в София.
Снимки: в. Монитор
Видео репортаж: TV7

Популярни публикации