Новият 3D проектор Runco LS-12HBd


Най-продаваната продуктова серия на Runco- LightStyle™ Series, достигна нови висини в сферата на яркостта и мащаба на изображението, предоставяйки удоволствието от големия екран на достъпна цена и във всяка стая, в която го поискате.
Planar Systems, световен лидер в областта на специализираните решения за дисплеи и проектори, продължава да разраства серията на Runco®-brand display solutions и с гордост ви представя проектора Runco LS-12HBd . Притежаващ всички предимства на всепризнатата LightStyle™ серия проектори, LS-12HBd представлява брилянтен DLP проектор, оборудван с три чипа и разработен специално с идеята да ви осигури първокласно видео качество, покриващо скала недостижима за другите видове проектори.

Този проектор с висока яркост на изображението, предлага 3780 лумена, преди калибриране и разкрива нови хоризонти за зрителя, както за домашно кино, така и в открити пространства, където осветлението е трудно контрулируемо. LS-12HBd е съвършеното решение за “Flex-Theater” пространства, където ефектът от големият екран е само част от цялостното представяне.

Новият модел LS-12HBd ще ви поднесе неповторимо 3D и 2D изживяване, факт който не трябва да се подценява, имайки предвид че множеството от материала, излъчван в днешното домашно кино е с 2D съдържание. С LS-12HBd, зрителят се възползва от активни 3D очила, като допълнителен плюс. Проекторът е оборудван с три чифта. С помощта на тази технология, зрителят гледа 2D и 3D изображения на един и същ екран, с възможността за превключване измежду хиляди опции.

LS-12HBd в комбинация с Dimension Digital Controller™ (DC-300), осезаемо подсилва ефекта на стереоскопичното 3D, докато същевременно с това осигурява първокласно качество на контрола на мрежовия трафик и калибрирането. DC-300 притежава осем (8) HDMI входа, както и аналогови и контролни входове за повече възможности.

Проекторът на Runco LS-12HBd е наличен с опцията CineGlide™, представляваща механизъм с 2.35:1 анаморфни лещи, които се позиционират пред стандартните, създавайки съвършена и всеобхватна репродукция на образа. Runco CineGlide ви позволява (при условие, че бъде комбиниран с подходящата екранна система) да разрастнете полезрението, елиминирайки ефекта на черната рамка, възползвайки се от кристална резолюция и съвършено балансирана яркост на образа, докато полседният може да бъде превключен от 16:9 прожектиране, към 2.35:1. Тези и останалите преимущества на LS-12HBd могат да се контролират, чрез външна автоматизирана система за удобството на потребителя.
Спецификации >>

Популярни публикации