McIntosh MA8000 - интегриран усилвател мечта!


Феноменално представяне. Единствено това  можете да очаквате от новия интегрирания усилвател MA8000. Той комбинира мощността от 300 вата за всеки канал с интелигентна усилваща част.
MA8000 притежава 15 входа, включително 6 небалансирани, 2 балансирани, 2 фоно и 5 дигитални. С други думи предостатъчно, за да сте спокойни, че какъвто и източник да използвате, музикалните Ви файлове ще бъдат възпроизведени с перфектно аудио качество. Петте специализирани цифрови входа декодират дигитални музикални файлове до 32 бита и 192kHz, за максимално висока резолюция и плейбек. Аналоговият осем-лентов тон регулатор позволява прецизен  ръчен контрол, за да се насладите на любимата си музика, както никога досега.



Фоно секциите MM и MC са регулируеми, което позволява съвършена синхронизация с грамофона или дозата. Музикалната Ви колекция ще бъде изпълнена с кристално качество! Pass Through функцията за домашното кино допуска безпроблемна интеграция, в многоканалната система.


С впечатляващите 300 вата (на всеки канал), усилващата част притежава изключителен запас от мощност, достатъчна за привеждането в работа буквално на всяка колона, с лекота. Включеният в системата, всепризнат McIntosh Autoformer гарантирано ще подаде на колоната Ви до 300 вата, независимо от нейното съпротивление, докато Power Guard® предотвратява ограничението в сигнала, способно да увреди колоните. Новият High Drive усилвател за слушалки е наличен предлага осезаемо по-висока изходна мощност, напълно оптимизиран за комбинация с всякакви видове слушалки до постигане на максимални резултати в представянето.

Цялата система е вградена в шаси, с покритие от изящна неръждаема стомана, което съвършено се съчетава с предния панел от фино стъкло  и алуминиевите дръжки и контролни бутони и представлява прекрасен завършек за всякакъв тип интериорен дизайн.


Спецификации>>

Популярни публикации