Най-върховия грамофон в света - Clearaudio Statement на Hi-Fi Expo София 2011


На Hi-Fi Expo София 2011, Киров Хай-Енд ще покаже за първи път в България най-ултимативния грамофон в света – легендарния Clearaudio Statement.
Грамофонът ще бъде представен заедно с уникалната референтна стерео система MBL.  Конфигурацията ще звучи в стая 305.

Всички музикални фенове и ценители, ще могат да се докоснат до съвършения звук на Statement!

Statement има общо тегло от 350 кг., което му осигурява невероятна стабилност. Всички подбрани материали за изработката му са от най-висок клас, включително и 70-пластовото, устойчиво на куршуми дърво panzerbaum, избрано заради невероятната си способност да поглъща вибрации.
Електродвигателят е ръчно изработен в Швейцария и е абсолютно същият, използван за задвижване на роботизираната ръка на марсохода на НАСА. Рамото е тангенциално, а дозата е най-високия модел на Clearaudio - Goldfinger V2, изработена от чисто злато с инкрустиран диамант.
Носачът и виниловата плоча буквално „плават” във въздуха, носени от магнитен лагер, патент на Clearaudio. Цялата горна част на грамофона контактува с основното шаси върху 4 миниатюрни маслени амортисьора и с помощта на жироскоп, се самонаглася винаги хоризонтално, независимо от люлеенето на пода или клатенето на корпуса на грамофона, благодарение на което STATEMENT може да работи безупречно и плочата да не прескача дори при 9 бала вълнение или земетресение.


Една от изненадите, които сме подготвили за нашите посетители е, че повреме на изложението всички клиенти, които си поръчат или закупят наши продукти ще получат от 5 до 10% отстъпка от цената.

Очакваме ви!

Популярни публикации