Inglourious Kunts, Ep. XIV – Top 10 TV Series

10 топ сериала - това е темата на новия летен епизод на видео подкаста за кино Inglourious Kunts, който Operationkino.net снима в нашия шоурум.
Споделяме синопсиса на епизода:
"Горното твърдение е мотивът ни да спретнем този по-особен епизод на Inglourious Kunts, който няма да е дискусионен, а ще е под формата на (черешов?) топ – водещият Мартин Ангелов и гостите Благой Иванов и Димитър Дринов споделят своите пристрастия, като всеки посочва по три лични фаворита, а накрая всички се обединяват около абсолютния любимец, за да видим в крайна сметка една десетка, изпълнена с амфетамини, панаири и червени завеси.
Това, че сме предпочели едни заглавия пред други, не значи, че много от тези други не харесваме, а че просто имаме конкретни предпочитания (аргументирали сме се защо). Затова не се отчайвате от липсата на иначе чудесни ТВ-проекти, като „House M.D.“, „Arrested Development“, „The Sopranos“, „Six Feet Under“ или „How I Met Your Mother“. Вместо тях сме наблегнали на „The X-Files“, „Friends“, „The Wire“, „Everybody Loves Raymond“, „Malcolm In The Middle“, „Breaking Bad“, „ER“, „'Allo 'Allo!“, „Carnivàle“ и „Twin Peaks“, които (с едно-две изключения) cчитаме за незаменими в своя си формат. Разбира се, сред вас неизбежно ще има хора, които ще са умерено или крайно несъгласни с избора ни, затова ще се радваме да ни нахраните в коментарите (по възможност: с меню от „СкараБар“), но настояваме да посочите и вашите предложения за подобна класация.

Важно условие на селекцията: умишлено не сме включили ongoing и анимационни сериали. Първите, сред които са страхотните „True Detective“ и „Game Of Thrones“, все още имат шанс да се издънят в някакъв момент, докато вторите си заслужават отделен епизод (друг е въпросът дали и кога той би се случил).

Anyway, it’s showtime!"

http://www.operationkino.net

Популярни публикации