7 Причини, защо трябва да изберете Hy-Land за оборудване на детски площадки.

Всички съоражения за обществени места трябва да бъдат сертифицирани съгласно стандарта EN- 1176. Hy-Land е професионален производител на оборудване за детски площадки, които отговарят на този стандарт. Hy-Land е достъпен и осигурява всичко нужно, за да покрие изискванията от децата. В тази статия ние обсъждаме защо Hy -Land има най-добро представяне, въз основа на факторите за покупка, които са важни при избора на оборудване за детски площадки.

 

1. Hy-Land ще осигури приятно прекарване на децата между 3-12 годишна възраст.

Hy-Land предлага широка гама от модули за различни видове игра. Това допринася за факта, че дървената площадка ще представлява интерес както на по-малките, така и на по-големите деца. Без значение малки или големи, всички ще се катерят, тичат, скачат и пързалят часове наред.


2. Hy-Land ще пасне на всяко открито пространство.

Hy-Land ще се впише идеално, независимо дали разполагате с голяма площ или с по-ограничено пространство. Най- компактната площадка -Р1 съдържа много модули като пясъчник, стена за катерене, пързалка и забавна платформа. Hy-Land- P8S е най-голямата конструкция от серията. Тя може да побере до 14 деца и е оборудвана с три платформи с покриви, двойна люлка и вълнообразна зелена или стоманена пързалка.


3. Hy-Land е подходящ за всички обществени и търговски обекти.

С изключение на частните дворове, всички други места (например къмпинги, спортни клубове, ресторанти, детски градини, училища и т.н.) се считат за "обществени" и спортно-развлекателните съоръжения трябва да бъдат сертифицирани по стандарта EN-1176. Широката продуктова гама на Hy-Land винаги има решение, което отговаря на нуждите според местоположението. За училища и детски градини често се избира по-голяма детска площадка, докато за ресторанти, често предпочитание са по-малките модули за игра.


4. Hy-Land означава качество и безопасност.

Съораженията Hy-Land са направени от здрав, сух иглолистен дървен материал. Елементите за сглабяне са направени от неръждаема стомана; трайни материали, които са много лесни за поддръжка и преди всичко осигуряват безопасна игра.
Безопасността е на първо място в Hy-Land, и и се отделя внимание и на най-малките детайли. За да осигури безопасна игрална среда за децата, всяко едно съоражение е тествано и е устойчиво на всякакви атмосферни условия.

5. Hy-Land е достъпен.

Съоръженията за игра HY-Land са изненадващо достъпни, в резултат от комбинацията на иновативен дизайн с компактност и оптимизирано разпределение. По този начин Hy-Land успява да запази ниски цени, без компромис по отношение на качеството на EN-1176 сертифицираните катерушки.

6. Дизайн и материали на Hy-Land.

Със своя натурален дървен материал, конструкцията на Hy-Land се вписват идеално към околната среда като хамелеон. Естественият цвят на дървения материал пасва идеално, независимо в каква среда е монтирана катерушката. Освен това дизайнът е доста открит, което означава, че рамките не създават "стена", която да затваря гледката.

7. Hy-Land предлага разнообразни вариации на модулите.

Професионално оборудване за детски площадки HY-Land предлага различни модули за игра. Всички входове на Q-серията включват стени за катерене и мрежи за катерене, осигурявайки различни предизвикателства. P-серията предоставя възможността да използвате основата на кулата като пясъчник. И двата модула са оборудвани с пързалка и единична люлка. По подразбиране зелената PVC пързалка е със вълнообразна форма за допълнително забавление. По желание, можете да я смените и с пързалка от висококачествена стомана.

Разгледайте всички съоражения на HY-LAND на нашия сайт:
http://hy-land.bg


Популярни публикации