Burmester представи нов модел тонколони - Ambience BA 71


Burmester Ambience BA 71 е тонколона създадена за истински аудио почитатели, които ценят впечатляващата музикалност и абсолютна прецизност, в комбинация с мощности с почти безкрайни
Мощният бас на Ambience BA 71 се дължи на четири, разположени в лицевата част на шасито, басови високоговорителя, които в най-ниските си честоти са  допълнени от бас рефлекс.
По два средно-ниско честотни драйвъра на всеки от високоговорителите неизменно гарантират неограниченото и тотално балансирано възпроизвеждане средночестотния регистър, заради което Burmester специално разработва нов AMT. В продължение на много години Burmester AMTs (Air Motion Transformers) са били разглеждани като еталон за изключителна точност и неутралност на мощността и динамиката във високочестотния обхват.
 
Burmester Ambience BA 71 дължи своето деликатно балансирано на втори резервен AMT, позоциониран на гърба на шасито, който оптимизира триизмерното звучене, и включва акустичните качества на помещението в което са тонколоните, като допринасящ фактор в реалното музикалното изживяване.
Съвършено приспособяване към стаята и вкуса: високочестотния драйвър на Ambience BA 71  може да се регулира според вашите лични предпочитания, изисквания или спрямо акустиката на стаята. Тя с лекота променя звуковата панорама, правейки я по-широка и по-дълбока. Нещо, което по принцип се постига с диполни колони или такива, които свирят на 360 градуса. При Ambience BA 71 това може да бъде включено или изключено.
Предната част на шасито е изработена от масивен алуминий и се предлага в сребрист, бронзов или черен цвят.
Останалата част от тялото на тонколоната е изработена от масивно дърво, което се предлага в следните цветове: macassar high gloss, light walnut high gloss, dark walnut high gloss, high gloss white и high gloss black.
 

Популярни публикации