360-градусовa магия от German Physiks!


Всички модели тонколони German Physiks използват уникалната за фирмата технология, наречена DDD драйвър (разработка, която постига разпръскване на звуковата вълна в 360° проекция).
Благодарение на неконвенционалния дизайн и иновативната технология на говорителя резолюцията на звука е осезаемо по-висока. За конструирането на тялото се използват изключително ниско-резониращи материали с изящен завършек. Разнообразието от модели на German Physics варира в зависимост от броя на DDD драйвърите, нискочестотните драйвъри и сложността на crossover технологията във всяка кутия.

По-внушителните системи на German Physiks постигат по-високи нива на възпроизвеждане и по-силно изразяване на ниските честоти, поради увеличения размер на мембраните и наличието на по-голям обем затворен въздух в кутията на тонколоната.

GAUDI MK II - Монументално музикално величие! 

Gaudi представлява истински шедьовър на изкувството. За разлика от останалите тонколони на German Physiks, които чрез DDD драйвери репродуцират основните тоналности на музикалните инструменти със сравнително еднаква точност, с тегло от 360 кг за колона, Gaudi е уникален в качеството си да предава музикалната динамика от най-тихото пианисимо, до най-внушителното крешчендо. Способен е да репродуцира звукови тоналности до 120dB, запазвайки типичните за German Physiks финес и точност. 

Прочетете всичко за него тук!


Популярни публикации