MT5 - НОВИЯ ПРЕЦИЗЕН ГРАМОФОН НА MCINTOSH


 ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ MT5, НОВИЯ ПРЕЦИЗЕН ГРАМОФОН НА MCINTOSH

McIntosh с гордост представи, новия прецизен грамофон, MT5. Проектиран по безкомпромисните стандарти на McIntosh, така че всеки детайл от механизма му, да допринесе за един по-висш клас представяне. Оборудван с високоефективна плоча и механизъм с ремъчно двигателно задвижване, прецизно рамо и игла MC. Осветената плоча с магнитен безконтактен лагер, създава хипнотичен блясък, който гарантирано ще допринесе към цялостното настроение.

MT5 е фабрично настроен, за постигане на перфектното звуково възпроизвеждане – разполага с датчик за следене на мощността и Anti-skating, разработени с идеята за максималното ниво на качеството. Издадените напред магнитни лагери и прецизираната ремъчна моторна предавка, усъществяват движение на плочата, с изключителна стабилност. Въпреки, че конструкцията на MT5 е проектирана с изключително внимание към детайла, настройките се усъществяват, само чрез няколко прости стъпки.
Разработен изцяло в стила на McIntosh, MT5 притежава невероятното преимущество на шаси, създадено изцяло от материали, пригодени за минимизиране на шума, резонанса и смущенията, така че единственият звук, който се чува да е този, който се възпроизвежда от плочата. MT5 е съвместим с всеки стерео предусилвател на McIntosh и е перфектният завършек на всяка стерео система.


 




Популярни публикации