Интервю с Иван Киров в трейлъра на High-End Society Show 2013

Всяка година екипът на КИРОВ Хай-Енд посещава най-грандиозното изложение за хай-енд аудио и видео продукти в Европа - ежегодното High End Society Show в Мюнхен. Във видеото ще видите Иван Киров - управител и собственик на Киров Хай-Енд в интервю в официалния трейлър на High-End Society Show 2013!
Всяка година организаторите на шоуто - High End Society, се радват на над 15'000 посетители от цял свят. За аудиофилите, това е именно мястото, на което им се отдава възможността  да видят, чуят и изпробват всички продукти, за които някога са мечтали.
High End Society Show стартира през 1997 година, като основната му цел е да покаже и представи на своята публика живота, изпълнен с висококачествена музика и уникални технологии от най-високо ниво. Популярно и успешно, специализираното ежегодно шоу и се счита не само за истинско вдъхновение за аудио феновете, но и за място за провеждане на високо приоритетни бизнес срещи.

Сред най-интересните продукти на шоуто, присъстват и нашите партньори:
Anthem, AUDIO PHYSIC, AudioQuest, bel canto, Burmester, Clearaudio, German-Physiks, Kharma, Kubala-Sosna, MBL, Music Tools, Paradigm, Prima Luna, Transrotor и други.


Популярни публикации