NuForce Cube - музикалното кубче 3-в-1 - портативна тонколона, USB DAC и усилвател за слушалки!

Преносимa тонколона, слушалков усилвател, и меломански USB DAC с изключителен звук - това е NuForce Cube - компактен аудио център всичко-в-едно!
Ако искате добрият звук да ви съпровожда навсякъде, където и да отидете, Cube e вашият невероятно удобен и лесен за носене спътник. В едно мъничко кубче, NuForce са обединили качествен усилвател за слушалки, високоговорител и меломански клас USB DAC. Независимо дали вашият музикален източник е компютър, мобилен телефон или друго преносимо музикално устройство, Cube може да се свърже с всяко едно от тях, като същевременно ще подобри чувствително неговият звук.
Характеристики
Разполага с вградена акумулаторна литиева батерия, която гарантира вашето удоволствие от слушането на любимата музика до 8 часа, непрекъснато възпроизвеждане. Батерията може да се презареди чрез стандартно USB зарядно устройство (не е включено с Cube) или чрез USB кабел за компютър.
USB DAC
Слушалков усилвател
На разположение е специален адаптор за IPod Nano. С него, тази двойка сепревръща в една от най-малките, висококачествени музикални системи в света.

Размери: 58,5 мм х 58,5мм х 60,0мм.
Цветове: Черно, сребристо, червено, синьо
Включени аксесоара в комплекта:
3,5 мм стерео кабел 0.6m
USB кабел 0.7m
Меко калъфче за носене
Цена: 269 лв. с ДДС






Популярни публикации