Искаш 7-канална система? Нека Anthem се погрижи за перфектния съраунд на твоето домашно кино!

 




Anthem Statement P2 
 (из ревю на сп. Хай-Фи Звук и Визия)
Компанията Anthem – подразделение на знаменития канадски холдинг Sonic Frontiers/Paradigm, предлага аудио- и видеосистеми от най-високо ниво. Мощният стереоусилвател Anthem Statement P2 e с два канала с мощност 325 W при натоварване 8 ома и честотна лента 5–100 000 Hz. Моделът предлага изключително стерео възпроизвеждане и може да допълни 5.1-каналната система до 7.1 канала, както е в случая с тази система за домашно кино.

 

Anthem Statement P5
(из ревю на сп. Хай-Фи Звук и Визия)

В основата на качественото звучене на тази система в многоканалния режим лежи 5-каналният могъщ усилвател Anthem Statement P5. Моделът наистина изглежда доста солидно, тежи близо 60 килограма и предлага уникален звук, основна вина за което има High-End мулти монодизайнът. Всеки от каналите е със собствена разделна верига и собствен тороидален трансформатор, което позволява на усилвателя да достигне мощност 5х325 W при натоварване 8 ома. Усилвателят предлага свързване през 5 линейни моновхода (RCA) или през 5 балансни моновхода (XLR), освен това налице на задния панел е и един 12 V тригерен вход и изход. За да се елиминира претоварването в мрежата, P5 предлага два входа за ел. захранване, които трябва да бъдат включени в различни розетки – съдете сами за какъв звук иде реч!

  
Anthem AVM 40
(из ревю на сп. Хай-Фи Звук и Визия)
 
“Мозъкът“ на системата е 7.1-каналният AV процесор Anthem AVM 40. Външността му може да ви порази – моделът прилича на апарат от някое студио или на някаква военна разработка. Метафората тук съвсем не е в повече – екипът от конструктори на Sonic Frontiers навремето е изпълнявал поръчки за радиопредавания, дори за NASA. AVM 40 е с много широки мултизонни възможности. Той може да разпределя AV сигнала на три зони и съответно има троен независим селектор и интерфейс за организация на тройното управление. Аналитичният характер на възпроизвеждане на AVM 40 подхожда отлично за музика, записана на DVD-Audio или SA-CD. Моделът ще ви позволи да доловите детайли, които никога преди това не сте могли да чуете. Процесорът е с 10 балансни (XLR), 10 (RCA) аналогови аудиоизходи, HDMI изход, 2 компонентни видеоизхода, S-video и композитен видеоизход.

Популярни публикации