Посетете ни на Hi-Fi Expo 2015!

На изложението Hi-Fi Expo София 2015, което се провежда от 27 до 29 Ноември 2015 в столичния Гранд Хотел София, Киров Хай-Енд  ще представи в стаи 305, 306 и 307 разнообразие от най-новите технологии за домашно развлечение. Фирма Киров Хай-Енд, която е добре позната на пазара като най-големия вносител на хай-енд аудио и видео техника за България ще даде възможност на българските поклонници на качествения звук, да се докоснат до най-актуалните решения от света на аудио/видео техниката на най-голямото хай-фи изложение на Балканите.


В стая 305 на 3-ти етаж в Гранд Хотел София можете да видите и чуете стерео системата MBL - изцяло ръчно изработена в Берлин. Тонколоните в системата са създадени с иновативна концепция за разпръскване на звука в триизмерна звукова панорама, като това е най-прецизната технология на възпроизвеждане на звука и най-близка до истинското живо звучене на музикалното произведение. MBL е седeмкратен носител на най-престижната награда в света на домашното аудио – Golden Ear Award.
Принципът на разпръскване на звука, наречен Omni-directional – създаване на триизмерна звукова панорама в 360-градусова проекция. В буквален превод, "оmni-directional" ще рече - всички/различни посоки, респективно - триизмерно възпроизвеждане/разпръскване.
Този тип тонколони се различават от конвенционалното насочено разположение на говорителите, с това, че използват по-нестандартно разположение на говорителите спрямо шасито и звучат значително по-просторно и обемно. Сцената е фокусирана, голяма, реалистична и има ярко разположение на плановете на музикалните инструменти, вокала, хора, тн.
Специално за почитателите на киното в стая 306, Киров Хай-Енд ще демонстрира  2 системи за интерактивно домашно кино – едната изцяло изпълнена с безжични тонколони и събуфер Sonos, и една конвенционална конфигурация с тонколони на канадската компания Paradigm Electronic - фирмата печели награди за съотношение цена/качество в продължение на 23 години! Ще можете да чуете в комбинация с високо оценения рисийвър Anthem MRX 710, както и с прожекционен екран на известната американска компания Stewart Filmscreen - производител и иноватор, с над 67-годишна история, благодарение на който днес познаваме кино изживяването такова каквото е!
Stewart печели 2 награди Оскар: През 1956 година, компанията печели награда Оскар за научно и технологично постижение за разработването и производството на HiTrans и ParaHiTrans екрани за задна прожекция, използвани в епичния филм The Ten Commandments.
Втория Оскар получава през 1964 - за научно и технологично постижение за огромен безшевен прозрачен мобилен екран Blue Screen за кинематографията на филма Fantastic Voyage.

Също в стая 306, Киров Хай-Енд  ще покаже новия първи модел слушалки NightHawk на Audioquest. NightHawk представляват around-the-ear полу-отворени слушалки, направени от революционен нов материал и изградени с коренно различен подход.
Audioquest JitterBug - JitterBug регулира волтажа от USB шината,
като същевременно преставлява сигнален филтър за USB данните като и в двата случая подтиска електрическия шум, който идва от компютъра и въздейства върху супер чувствителната електроника в дака.
В стая 307 на Ваше разположение ще бъдат стерео системи с компоненти на едно от силно респектиращите фирми производители в аудио индустрията  - McIntosh, Proclaim Audio, Waterfall Audio, Sim Audio Moon, PassLabs, Usher Audio, Audio Physic, Prima Luna, Duevel, и други.
За поредна година, Киров Хай-Енд обещава незабравимо интерактивно и динамично изживяване с най-новото от света на аудио-видео технологиите за посетителите на Hi-Fi Expo Sofia 2015! Регистрацията за безплатен вход за изложението започна на www.hifiexpo.bg.

 


Популярни публикации