Stewart Filmscreen ще представи нов екран LuminEsse на изложението ISE 2015 в Амстердам

 

LuminEsse ™ е нов модел екран за предна прожекция с фиксирана рамка, с ширина от 9 мм, който ще предложи на потребителя естетическо решение, в комбинация с подходящите за приложението му материали за платното. LuminEsse може да бъде конфигуриран с всички 4K + материали за предна прожекция на Stewart Filmscreen, включително FireHawk® G4, GrayHawk RS® G4, StudioTek 130, и други. Екранът LuminEsse ще направи своя дебют по време на Integrated Systems Europe 2015 в Амстердам, през периода 10-12 февруари.
 
"Не е тайна, че клиентите са по-взискателни от всякога, когато става въпрос за добре изглеждащ екран, независимо дали той се използва или не. Това означава безкомпромисно качество на изображението, когато екрана се използва и елегантно произведение на изкуството - когато не се," казва Grant Stewart - президент и главен изпълнителен директор на Stewart Filmscreen. "Сега специалистите от Stewart могат да предложат на своите клиенти точно това, но с далеч по-голяма гъвкавост, когато става въпрос за определянето на правилната цена за конкретното приложение плюс безупречно и впечатляващо качество на изображението."
 
С елегантна ултра тънка рамка с ширина от 9 мм, LuminEsse се вписва в съвременните очаквания за размер на екрана, но с по-малко видима рамка, като същевременно осигурява елегантен външен вид, дори когато не се гледа. Екранът на LuminEsse е предназначена за предна прожекция, разполага с опция LED подсветка, като допълнителен акцент в интериора. Научно погледнато, LED осветлението действа като смесена светлина, релаксираща ириса на окото, като така намалява напрежението при продължително гледане. Когато екрана е включен многоцветния периметър на осветление обогатява съдържанието на екрана, а изключен той може да се използва за да се внесе малко настроение в стаята.
 
"Това не е нова продуктова категория, LuminEsse просто демонстрира новия Stewart Filmscreen. С този продукт, а и с другите, които се очаква да излязат на пазара по-късно тази година, ние отговаряме на нуждите на специалистите, работещи на предните линии на аудиовизуалната индустрия, доставяйки най-широк спектър от решения, които да отговарят на все по - нарастващите изисквания на клиента."
 
Предлагат се в размери до 120 инча (диагонал) в HD формат и в размери до 128 инча (диагонал) в Cinemascope® конфигурации. Този твърд екран с предна прожекция използва системата за монтиране на стена от Stewart, което прави инсталирането на екрана евтино, лесно и бързо.
 
Допълнителни монтажни приспособления ще станат достъпни през следващите месеци.

Популярни публикации