CES 2014 започна! Новини 1-ва част: McIntosh

На 7 януари официално в Лас Вегас започва International CES - най-голямото изложение за потребителска електроника в света и мястото, на което купища иновации биват представяни за първи път! Тази година очакваме много нови продукти, които ще представят нашите партньори от Clearaudio Gmbh, MBL Germany, McIntosh Laboratory Inc., Paradigm Speakers, AudioQuest, MOON by Simaudio, JL Audio, Stewart Filmscreen и още много други! Ще следим с интерес!

Новините от първия ден с представянето на 4 нови продукта на McIntosh:
McIntosh Laboratory Inc. представя 4 нови продукта на тазгодишното издание International CES! Това са новата интегрирана аудио система MXA 70, слушалков усилвател MHA100, музикален стриймър MB100, както и прототип на референтен модел слушалки MHP100! Звучи повече от вълнуващо!

За MXA 70 - Новият звяр в семейството на американската фирма представлява интегрирана система със стерео усилваща част с мощност 50W, не разполага със CD-плейър, тъй като е разработена с идеята с нея да се използват дигитални източници като Sonos. Разполага с USB, аналогов, оптичен и коаксиален вход. Снабдена е със
същият слушалков усилвател, с който разполага и новия MHA100. Системата ще влезе продажба през юни, тази година.
С новия слушалков усилвател MHA100, McIntosh обещавата истинска мощ в стила на компанията за всеки чифт слушалки. Разполага с 4 цифрови входа, за да позволи слушане на разнообразие от аудио файлове в различни формат. Очаквайте още информация скоро!


MB100 Media Bridge е третият нов продукт, който McIntosh Laboratory Inc. представи на CES - медия стриймър с поддръжка на музикални услуги като Pandora, Sirius XM, и Spotify. MB100 преддлага на потребителя да стриймва по wifi музика от своите мобилни устройства, като също така има бграден 64 GB твърд диск, на който е качена операционната система и допълнителен 1 TB сторидж за качване на музика, Управлява се с чрез софтуер за iOS или Android смарт устройства, както и с TV интерфейс. Влиза в продажба във второто тримесечие на 2014г. 

Една от големите изненади, които McIntosh Laboratory Inc. показа на CES е прототип на първия референтен модел слушалки MHP1000, които компанията вече е започнала да разработва. С нетърпение очакваме да научим повече за тях. За момента знаем, че компанията ще предлага пълна гама слушалки в различен ценови клас. MHP1000 се очаква да влязат в продажба през първата половина на 2014та. Очаквайте още новини за продукта скоро!

Популярни публикации