Burmester в новия Mercedes-Benz S-Class!


 Заповядайте за тест на аудио системите Burmester в специално акустично обработена стая в нашият шоурум. За най-реалистично изживяване от музикалното произведение!
Очакваме ви!

Burmester в новия Mercedes-Benz S-Class!

Burmester официално обявяви сътрудничеството си с утвърдения производител на немски автомобили - Mercedes-Benz.

Две компании с едно виждане: или най-доброто или нищо!


Burmester Audiosysteme GmbH е новият aудио-партньор на Mercedes-Benz 
Партньорството между Mercedes-Benz и Burmester стартира през 2009 със стремеж към максимално развитие. Бяха нужни повече от четири години всеобщи усилия, за разработката на две иновативни саунд-системи - специално проектирани, така че да паснат перфектно на новия Mercedes-Benz S-Class: Две специални разработки за Mercedes-Benz S-Class -  Burmester® Surround Sound система и Burmester® High-End 3D Surround Sound система. И двете аудио системи покриват най-високите изисквания, що се отнася до качеството и уникалното звучене на Burmester.
С фронт бас и до 24 високоговорителя: Аудио системата
Иновативната концепция за фронт бас, разработена с Mercedes-Benz и използвана за пръв път в луксозен автомобил, позволява монтаж на събуферите под таблото в предната част като заемат пространство в размер на 40 литра. Тази схема обезмисля конвенционалните събуфери, вградени във вратите.

        Средночестотните говорители във вратите са подвижни с насочване нагоре. Това подобрява качеството на звука и освобождава допълнително място.

        Алтернативата на стандартната саунд система с десет високоговорителя, са двете висококачествени аудио системи Burmester, създадени специално за новия Mercedes-Benz S-Class -
Burmester® Surround Sound система и Burmester® High-End 3D Surround Sound система и гарантират изключително внушително и одухотворено звучене. Настройката и корекцията на честотите, силата на звука, баланса, фейдър - всичко това може да се регулира индивидуално.

        Музикалното ви изживяване допълнително се засилва със Surround функцията, или звуковата оптимизация за предните и задни седалки. От системата Burmester® High-End 3D Surround Sound ще ви побият тръпки, благодарение на най-добрите възможни аудио-настройки разработени от Burmester за озвучаването на всяка отделна седалка в салона на автомобила и за пръв път - тризмерен звук в луксозен автомобилен салон. Този 3D съраунд е създаден с помоща на специално разработени алгоритми от Burmester, в комбинация с допълнителни три говорителя интегрирани в тавана на автомобила.
        Тази система визуално се откроява от останалите Burmester® Surround Sound системи, като комбинация от аналогова и дигитална технология, която продуцира уникално, експресивното звучене, характерно за Burmester, което ще докосне вашите сетива по неповторим начин.
 
Burmester пожъна огромен успех с проекта за аудио система зa Bugatti EB 16.4 VEYRON и w колаборацията със Porsche за Porsche Panamera, Porsche Cayenne, а вече и във всички останали модели на Porsche.


Популярни публикации