Новият Clearaudio Performance DC

Kато наследник на модела Perfomance SE новия модел Performance DC комбинира затвърдения DC мотор на Clearaudio с превъзходен платер с дебелина 4 см, изработен от POM, за да ви предложи грамофон от по-висш клас на най-конкурентна цена!

Характеристиките на Performance DC, включват:
Интегриран DC мотор, който отдавна доказа своите качествени преимущества и естетичен дизайн в неедин от грамофоните Clearaudio от по-високия клас като например Innovation и Ovation. Резултатът е не само по-изящен дизайн, но и по-осезаема лекота и по-добри скоростни показатели.
Три оборота, включително 78 rpm, контрастират с предшественика Performance SE с неговите две. За да смените оборотите е нужно само едно докосване на бутона.
Прецизно обработена, плътна 40 - милиметрова черна POM плоча.
Интегриран патентован керамичен магнитен лагер Clearaudio (CMB). Докато повечето гармофонни лагери използват метална ос, вградена в корпуса със съчмен лагеркойто разделя платера от шасито, лагерът на Clearaudio, носещ се на магнитна възглавница, е изравнен с немагнитно керамично вретено.Това намалява триенето, износването и появата на шум.
Шасито представлява алуминиева сандвич със HDF, с голяма плътност за по-високо ниво на стабилност.
Неостаряващ елегантен дизайн с изчистени линии и изящен черен финиш. Performance DC се предлага в пакет, с карбоново рамо Clearaudio Clarify и доза Virtuoso V2 MM, предлагащ идеално решение с аудиофилска визия, за изключително аудио птредставяне и елегантен дизайн. Цена: 5599 лв. с ДДС



Популярни публикации