Touchfoil - трансформира всякакви дисплеи, витрини и стъклени повърхности в сензорни екрани

Multi-touch технология на ниска цена и без аналог!
 
Представете си, че можете да превърнете всяка стътклена повърхност, всяка витрина, всеки екран, всяко информационно табло в интерактивна multi-touch медия! При това чрез съвременна технология, която не носи каквито и да било рискове, на конкурентна цена и в размери по ваше изискване!

Представяме ви Touchfoil!
Touchfoil представлява сензорен филм с дебелина 1 микрон, достъпен в размери между 30 и 167 инча, както и в размери по индивидуален проект. Продуктът е създаден с идеята да трансформира всякакви дисплеи, витрини и стъклени повърхности, независимо от големината им, в сензорни екрани. Touchfoil предлага време на реакция от 18-50 ms.

Touchfoil ще направи multi-touch съществуващите рекламни киоски, тотеми и интегрирани LCD дисплеи в търговските обекти, офиси, музеи, галерии, банки, обществен транспорт, летища, учебни заведения и изобщо всички публични пространства. Ключови преимущества на Тouchfoil  са, че работи перфектно  през дебело стъкло. Монтира се лесно и се предлага в два варианта за залепване – перманентно и “Cling” за многократна употреба. Тъй като се монтира от вътрешната страна на стъклото, не съществува никакъв риск за продукта! Наличен е и с интегриран UV  слой-блокатор, както и за задна прожекция. Издръжлив е на всякакви метеорологични условия! Touchfoil  е plug-and-play система, изключваща нуждата от сложни драйвери и портове. Управлява се през USB или RS-232. Може да работи 24/7! Предлага се в single и  multi-touch вариант. Инвестицията е многократно възвръщаема, а ефекта е поразителен!
Вижте Touchfoil в действие! 

Спецификации:
Touchfoil може да се конфигурира според различната дебелина на стъклото. Стандартно подържа multi-touch до 2 см. дебелина на стъклото.
По желание на клиента може да се конфигурира за залепване дори и под по-дебело бронирано стъкло!
Реакция – 18-50 ms.
Изход – USB, RS 232
Touchfoil работи със Windows XP/Vista/7, Mac Leopard/Snow Leopard/Lion, Linux Fedora/Kubuntu/Ubuntu
Touchfoil работи при температура от -10⁰ до +70⁰C






 

Популярни публикации