PLAYBAR - саундбарът, който стриймва всичката музика на света!


Изпълнете всяка стая с величествен кино звук и стриймвайте безжично всичката музика на света със един лесен за употреба плейър - новия Playbar от Sonos!

ХАЙ-ФИ ЗВУК ЗА ВАШИЯ ТЕЛЕВИЗОР.
Дизайнът на новия PLaybar е разработен така, че да побере в тънко-профилното шаси на плейъра цели 9 хай-фи говорителя и 9 цифрови усилвателя и да изпълни всяка стая със супер реалистично аудио за филми и гейминг.

СТРИЙМВА ВСИЧКАТА МУЗИКА НА СВЕТА.
Playbar е два пъти по мощен самостоятелен плейър, с който стриймвате всичката музика на света - вашата музикална колекция в iTunes, любимите ви музикални услуги и хиляди интернет радио станции, шоу-програми и подкасти.
ЛЕСЕН СЕТЪП.
Playbar се свързва с вашия телевизор чрез оптичен кабел и плейва аудиото от всяко устройство, свързано към телевизора, включително приемника за телевизия и гейминг козоли.
БЕЗЖИЧЕН.
Нямате нужда от допълнителни кабели! Свържете Playbar или Bridge към вашия безжичен рутер и групирайте всички ваши плейъри Sonos с едно докосване.
ГЪВКАВ ДИЗАЙН.
Playbar можете да поставите върху вашия рак или шкаф, пред телевизора. Ако телевизора е закачен на стената, можете да закачите Playbar под или над него!
УНИВЕРСАЛНО АУДИО.
Pleybar говори Dolby® Digital и стерео, така че никога няма да изпуснете и секунда от екшуна на екрана!
ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ.
Контролирайте силата на звука от дстанционното на вашия телевизор или от безплатния контролер на Sonos за iPhone, iPad, iPod Touch, устройства с Android, PC и MAC, с който можете да стриймвате любимата музика, дори когато телевизора е изключен.
САМ ИЛИ В ГРУПА - ВИЕ ИЗБИРАТЕ!
Playbar работи перфектно напълно самостоятелно, но е готов да посрещне и нови допълнения от Sonos, като например Sonos SUB за разтърсващ бас, или Play:5 и Play:3 за още по въздействащ съраунд! Playbar работи със всички компоненти Sonos.
КОМПЛЕКТ ЗА МОНТАЖ НА СТЕНА.
Лесна за монтаж и сигурна стойка за Playbar. Предлага се отделно.














Популярни публикации