Триизмерен звук - елате да го чуете в нашия шоурум!

Разказвахме ви за тонколоните MBL (линк към статията) и Duevel (линк към статията) - абсолютния пример за две концепции за перфектно разпръскване на звука в 360 градуса. Сега искаме да представим и останалите компании, производители на тонколони с omni-directional концепции за въпроизвеждане на звук. Принципът на разпръскване на звука, наречен Omni-directional – създаване на триизмерна звукова панорама в 360-градусова проекция. В буквален превод, "оmni-directional" ще рече - всички/различни посоки, респективно - триизмерно възпроизвеждане/разпръскване.

Този тип тонколони се различават от конвенционалното насочено разположение на говорителите, с това, че използват по-нестандартно разположение на говорителите спрямо шасито и звучат значително по-просторно и обемно. Сцената е фокусирана, голяма, реалистична и има ярко разположение на плановете на музикалните инструменти, вокала, хора, тн.

В нашето портфолио сме се постарали да съберем всички производители с оригинална, дори уникална концепция за възпроизвеждане на музиката. Представяме 4 производителя на тонколони с триизмерен звук, като те са и най-добрите на пазара.

MBL, German Physiks, Bolzano Villetri и Duevel.
Каним ви за прослушване в нашия шоурум, като през Април, ще предоставим 10% намаление, за всички налични модели omni-directional тонколони.

Усещането от музиката със сигурност ще ви хареса! Изпитайте го  при нас.
Донесете любимото CD или грамофонна плоча, и ги чуйте в нова светлина.
Обещаваме ви - няма да съжалявате! :)



Популярни публикации