Sonos обяви новата функция Trueplay!

Sonos обяви новата функция Trueplay, която настройва вашия Sonos Play:1, Play:3, Play:5 и Sub спрямо акустиката в стаята, в която се намира! 

  Когато споделянето на файлове завладя интернет през 90-те години, повече от век записана музика се обърна с главата надолу. Нашето отношение към музиката се промени драстично през последните двадесет и няколко години.
Само за миг касетките вече бяха заменени от безкрайни плейлисти с песни, а в социалните мрежи звездите поставиха началото на нова златна ера в изпълненията на живо. Социалните мрежи, освен това, позволяват на творците да споделят лесно работата си и да комуникират с техните аудитории пряко.  Единствената константа е променена и само едно нещо е сигурно - това е само началото.
Иноватори като Spotify, Pandora, SoundCloud и сега Apple са прегърнали стрийминг революция, предлагайки на всеки достъп до цялата история на записаната музика, задвижвана само от софтуер.
 Но проблемите не свършват за артистите- освен тези, които се радват на успех, остават много други, които просто не получават приходи от стрийминг платформите. Затова и безплатните приложения за стрийминг са все още под въпрос.
 Нещо се е случило по пътя на този безкраен поход на иновации. Нашите домове израстват тихи - със сигурност неволно последствие! Докато музиката потегляше от грамофоните и буумбоксовете към компютрите и устройствата, ерата на слушане на музика у дома отшумя. Инвестирайки в докинг станции за опростяване на живота, или Bluetooth аксесоари и слушалки за нашите телефони - удобството надделя и качество на звука загуби. Но докато нашите домове са станали тихи, любовта ни към музиката всъщност е нараснала. Ние слушаме повече музика откогато и да било. Повече музика, все повече хора на изкуството, повече жанрове, повече ремикси, повече плейлисти. Революцията в слушането ни е помогнала, по-лесно от всякога, да открием и да слушаме цялата музика на земята.
Нашата мисия в Sonos е да напълним вашите домове с музика, за да се върне споделеното удоволствието от слушането заедно. За да надхвърлим златната ера на хай-фи със страхотен звук в един наистина модерен контекст - без компромисите, които сте били принудени да правите в миналото. Удобство спрямо качество? Ние казваме и двете!


За наистина изключителен резултат, хардуерът и софтуерът трябва да работят в хармония. Новият PLAY:5 обединява всичкия дългогодишен опит в хардуер и софтуер, дизайн и итерация. Умен до самата си сърцевина. Благодарение на иноваивното диполово позициониране на левия и десния високочестотен драйвър неговият, новият Play:5 доставя невероятно широка звукова сцена. Акселерометър разпознава в кой от неговите три  позиции се намира и регулира настройките, за да отговарят на вашия стил на слушане. Основната цел на Sonos е да пренесе във вашия хол точно това, което музикантът е създал в студиото, по възможно най-чистият начин. Ето защо Sonos работи с артисти като Rick Rubin, Giles Martin, Q -Tip и много други. Giles е лидер в звуково изживяване на Sonos. Заедно те работят с мрежа от артисти, продуценти и инженери, които споделят своите знания и умения, за да намалят разстоянието между звукозаписното студио и вашия хол.
Sonos използва софтуер, за да ви помогне да стигнете до вашата музика лесно. Техният прост и интуитивен апликейшън обединява всички ваши стрийминг музикални услуги и ви помага да се движите безпроблемно между тях. Днес Sonos има на разположение повече от 60 музикални услуги. С тях всеки може да създаде собствен плейлист от песни от различни услуги, различни устройства, които да звучат в една или в много стаи.
Никой няма перфектна акустика у дома, и ние не искаме да адаптирате живота си около вашите тонколони. Те трябва да звучат страхотно, където и да изберете да ги поставите. Така решихме да накараме тонколоната да се адаптира към околната среда около вас. Наричаме това Trueplay. Плеърите на Sonos вече звучат фантастично, но Trueplay ви приближава още по-близо до истинското звучене на музика. С Trueplay тунинг, високоговорителите могат да анализират акустичния профил на всяка стая и сами да се настроят.

С безплатна актуализация на софтуера милиони слушатели ще се наслаждават на възможно най-добрия звук от техните съществуващи Sonos плеъри.
Trueplay е само началото: ние вече усилено работим, за да направим вашето Sonos изживяване още по-добро, и по-добро.

Популярни публикации