вторник, 18 февруари 2014 г.

Специално предложение: 15% отстъпка за всички налични тонколони и субуфери на Waterfall Audio!

Специално предложение: 15% отстъпка за всички налични тонколони и субуфери на Waterfall Audio! До 28.02.2014

http://kirov-high-end.bg/kirov/?page=vt&tb=gsnews&tid=73


Sonos Play:1 - зад кулисите на R&D отдела разработил най-малкия Sonos плейър

наем, че сме се справили страхотно със звука, но много хора, както клиенти, така и ревюъри поглеждат под масата, за да се уверят че няма скрит събуфер и се опитват да разберат как толкова малка колона има толкова страхотен звук. Бих описал Play:1 като нашият мини, но мощен продукт. Невероятно качество на звука, в толкова малка опаковка. Може би е нещо като Мини Купър, с потенциала на Ферари. Музикалното изживяване просто разтърсва хората, тъй като надхвърля очакванията за толкова звук и бас в толкова малък продукт. Play:1 е направен почти изцяло от къстомизирани компоненти, както отвътре,
така и отвън. Продуктът трябва да има много изненадващ звук в компактна форма, така че реално трябваше да го направим поберем. Технологията „под капака" е много иновативна. Вътре в Play:1 всъщност дори има цял Linux компютър. Мисля, че ако погледнете един продукт на Sonos, било то Play:1 или който и да е друг продукт, те определено отразяват компанията Sonos изцяло. Другите компании са свикнали да правят десетки, дори стотици бройки на година. Те се опитват да направят количество, което да задоволи голям брой клиенти. Ние вярваме, че е по-добре да направим по няколко бройки от модел, но да ги направим изключително добре. Не се интересуваме толкова от това да създадем модерно изглеждащ продукт, колкото от това той да може да се използва дори и след 10 години. Ние не създаваме просто един продукт, ние развиваме компания, култура. Sonos представлява една група хора, които обичат музиката. Sonos е компания от влюбените в музиката за влюбените в музиката."
Цена: 399 лв. с ДДС за 1 брой
  Play:1! Малкото секси допълнение към най-яката безжичната музикална система в света предлага 2 говорителя и два усилвателя! Play:1 поддържа стерео режим и се включва в сетъп 5.1 за безжи...

петък, 7 февруари 2014 г.

Computerworld.bg със статия за Touchfoil

1-микронен филм превръща всяка витрина в сензорен екран

Интерактивната технология TouchFoil е подходяща за магазини, образованието и други сфера, твърдят от Киров Хай-Енд.

518 прочитания, 1 коментар
новативна технология, която превръща всяка повърхност в сензорна, започна да предлага Киров Хай-Енд. На практика Touchfoil™ представлява сензорен филм с дебелина 1 микрон, който предлага едноточкова и многоточкова сензорна функционалност дори през стъкло.
„TouchFoil може да превърне всеки дисплей, всяка витрина, киоск и стъкло в мултитъч сензорен екран", обясняват от компанията, която внася продукта от Великобритания.
Произведеното именно в Обединеното кралство TouchFoil се предлага в размери от 30 до 167 инча, като се произвежда дори по специфично задание на клиента. Технологията може да работи при монтиране под стъкло с дебелина до 20 мм, добавят от вносителя. Времето за реакция на TouchFoil е между 18 и 50 милисекунди.
Интерактивната технология TouchFoil е подходяща за магазини, образованието и други сфера, твърдят от Киров Хай-Енд.
Монтажът става по два начина – перманентно залепване и чрез т.нар. Cling връзка за многократна употреба на различни повърхности. Предлага се и вариант с UV слой, както и във вариант за задна прожекция. Управлението става през RS 232 или USB порт.
Чрез TouchFoil потребители от различни бизнес области биха могли да създадат инструмент за създаване на силна, въздействаща и интерактивна комуникация с клиентите, „в моменти и ситуации, в които вие нормално не бихте могли да достигнете до тях, добавят от българската фирма. - TouchFoil е изключително лесен за употреба - вашите клиенти просто трябва да протегнат ръка и да докоснат екрана или витрината, за да достигнат до интересно интерактивно съдържание", добавят от Киров Хай-Енд.
Сред областите, в които технологията може да намери приложение, е образованието, където презентациите могат да бъдат представени по-интересно с активното участие на учениците или курсистите.
Интерактивни дисплеи могат да забавляват клиентите в кино, докато чакат да започне избрания от тях филм, преглеждайки предстоящи премиери или резервирайки билети и купища интерактивни презентации
„В търговията TouchFoil дава възможност за т.нар. „винаги отворен магазин", коментират от Киров Хай-Енд. - Чрез технологията търговците ще имат възможност да разполагат с търговски обекти, които са отворени по всяко време – с информация за промоции, услуги, решения - изнесени на витрината на магазина в интерактивна презентация."
В комбинация с интерактивни програми и специализиран софтуер TouchFoil би давала полезна информация, например местоположение на магазини в търговски комплекси, разписания на автобуси, влакове и др.
Поддържаните ОС са Windows XP/Vista/7, Mac Leopard, Snow Leopard и Lion, Linux Fedora, Ubuntu и Kubuntu. Технологията работи в широк температурен диапазон – от минус 10 до плюс 70 градуса. От компанията не обявяват цени, но са демонстрирали в YouTube начина на работа с TouchFoil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...