четвъртък, 27 юни 2013 г.

Киров Хай-Енд ви очаква на Tuning Show 2013!

Киров Хай-Енд  ви очаква на Tuning Show 2013!
Интер Експо Център, София, 29-30 юни, 2013г.
Щанд открита площ - срещу сцената
Висококласните car-audio компоненти и системи на американския гигант JL Audio ще можете да чуете на Tuning Show 2013 на нашият щанд, непосредствено пред сцената на шоуто. Киров Хай-Енд ще демонстрира мощна инсталация с капацитет от 6‘800 вата. Легендарната компания JL Audio е основана през 1980 година, слави се с педантична прецизност и качество в изработката на своите продукти. Със сигурност всеки, който е чувал името JL Audio знае, че нейно дело са най-мощните субуфери в света! 
Продуктите на JL Audio се разпространяват чрез внимателно подбрана дистрибуторска мрежа в 58 страни, в девизийте автомобилно аудио, яхтинг, моторни спортове и домашни аудио системи. За България ексклузивен представител на марката е Киров Хай-Енд.
Освен мощното car-audio демо на нашият щанд, не пропускайте да тествате безжичната музикална система Sonos (www.sonos.bg), с която музиката достига до всяко кътче на дома и офиса, и най-надеждните водо- и удароустойчивите калъфи LifeProof (www.lifeproof.bg). Независимо дали карате ATV, джет или офроуд, или сте се впуснали в покоряване на върхове, спускане с каяци по реката, поход с велосипед, каране на сърф, излежаване на плажа или до басейна, или просто ще ремонтирате нещо в гаража или ще се занимавате с градината,  вашето скъпо мобилно устройство е защитено от изпускане, влага и вода, масло, пясък, кал и мръсотия с LifeProof. Още повече поради факта, че всички калъфи LifeProof отговарят на IP-68 - най-строгия стандарт за издръжливост срещу вода и прах, и на MILSTD 810F-516 - военен стандарт за удароустойчивост. Калъфите LifeProof издържат на пълно потапяне във вода на дълбочина до 2 м и изпускане от височина 2 м! Никой друг защитен калъф на пазара не осигурява това! А помислете и какви нови възможности за приключения със смартфона и таблета ви се отварят пред вас – с LifeProof няма защо да се притеснявате от калта, която ще се сипе върху смартфона ви, докато карате ATV или офроуд! Ще можете да правите подводни снимки и видео със звук на дълбочина 2 м или просто да говорите по телефона под душа! Ще можете да запечатате моментите с любимите си хора дори докато плувате!  А за шофьорите и феновете на адреналиновите моторни спортове фирмата предлага удобна стойка за калъфа в два варианта – за монтаж на кормило или с вакуум за предното стъкло, с които можете спокойно да използвате смартфона си като навигация.  Допълнително удобство е, че стойките на LifeProof имат и отвор за камерата на телефона, за да можете да снимате видео и снимки в реално време и в движение.
Киров Хай-Енд ще представи и универсалните стойки за мобилни устройства на Clingo (www.clingo.bg), с които независимо какъв модел е, телефонът и таблетът ви, те са под ръка навсякъде – в автомобила, вкъщи, в офиса - всеки телефон, по всяко време!
Очакваме ви!


вторник, 25 юни 2013 г.

LifeProof - екстремна и най-сигурна защита!

На море, на планина, на път, за офроуд, във и над водата или в ежедневието – LifeProof е верен пазител на вашия смартфон и таблет
Ако вече планирате своята почивка или просто къде ще прекаратe уикенда, но не ви се иска да се разделяте с мобилния си телефон или таблет, ви препоръчваме да обърнете сериoзно внимание на водо- и удароустойчивите калъфи LifeProof (www.lifeproof.bg).  Калъфите на американската компания LifeProof ще защитят вашия iPhone, iPad и iPod Touch от вода, мръсотия, прах, сняг и удар, и то както никой друг калъф  в света! Независимо дали карате ATV, джет или офроуд, или сте се впуснали в покоряване на върхове, спускане с каяци по реката, поход с велосипед, каране на сърф, излежаване на плажа или до басейна, или просто ще ремонтирате нещо в гаража или ще се занимавате с градината,  вашето скъпо мобилно устройство е защитено от изпускане, влага и вода, масло, пясък, кал и мръсотия с LifeProof. Още повече поради факта, че всички калъфи LifeProof отговарят на IP-68 - най-строгия стандарт за издръжливост срещу вода и прах, и на MILSTD 810F-516 - военен стандарт за удароустойчивост. Калъфите LifeProof издържат на пълно потапяне във вода на дълбочина до 2 м и изпускане от височина 2 м! Никой друг защитен калъф на пазара не осигурява това! А помислете и какви нови възможности за приключения със смартфона и таблета ви се отварят пред вас – с LifeProof няма защо да се притеснявате от калта, която ще се сипе върху смартфона ви, докато карате ATV или офроуд! Ще можете да правите подводни снимки и видео със звук на дълбочина 2 м или просто да говорите по телефона под душа! Ще можете да запечатате моментите с любимите си хора дори докато плувате!  А за шофьорите и феновете на адреналиновите моторни спортове фирмата предлага удобна стойка за калъфа в два варианта – за монтаж на кормило или с вакуум за предното стъкло, с които можете спокойно да използвате смартфона си като навигация. 

Допълнително удобство е, че стойките на LifeProof имат и отвор за камерата на телефона, за да можете да снимате видео и снимки в реално време и в движение. Дори и да не планирате почивка, LifeProof ще защити вашето мобилно устройство от предизвикателствата, с които ви срещат животът и хобито ви всеки ден. Всичко за LifeProof можете да научите от www.lifeproof.bg. Ексклузивен вносител на LifeProof за България е Киров Хай-Енд, www.lifeproof.bg

петък, 21 юни 2013 г.

Киров Хай-Енд е ексклузивен представител на Clingo зa България!


Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Киров Хай-Енд е ексклузивен представител на Clingo зa България!

Clingo - универсални стойки за всеки мобилен телефон и таблет! www.clingo.bg
Технологията на Clingo предлага надеждно закрепване на Вашият мобилен телефон, MP3 плейър и таблет, благодарение на лепкава подложка на Clingo - зaлепвате телефона си и Clingo ще го задържи стабилно, независимо от модела на вашият апарат!
Стойката Clingo държи всякакъв вид телефони и мобилни устройства
Просто притиснете устройството към лепкавата подложка на стойката и след това отлепете
Подложката не съдържа лепило и не оставя следи
Постоянен сигурен захват, лесна поддръжка
Материала на подложката е подлаган на сурови тестове
Патентовани характеристики


Тестване на продукта:
Издържливо oптимално залепване
Тестване на задържащото свойство на стойката при екстремни условия
3300+ повторения на зaлепване и намокряне
Тествания на студен и топъл климат
Подводен тест (90 дни във воден съд)

Индивидуално тестване на задържащото свойство на всяка стойка поотделно
Резултати от тествания на материала
Максимално олекотен
Без фталати
Нетоксичен
www.clingo.bg

четвъртък, 13 юни 2013 г.

Посетете ни на АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2013!!!

Посетете ни на АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2013 
ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР 15-23 юни, 2013г.
Щанд 09, открита площ.
Чуйте car-audio системите на легендарната компания JL Audio!
Изпитайте възможностите на водо- и удароустойчивите калъфи LifeProof!
Tествайте най-добрата музикалана система в света - Sonos!
Oчкаваме ви!

понеделник, 10 юни 2013 г.

Pirin Run 2013 с LifeProof!


На 9 Юни в Банско се състоя състезанието за планинско бягане и планинско колоездене Pirin Run 2013!
Нашият екип представи водо- и удароустойчивите калъфи LifeProof, както и аксесоарите за тях.
Настилка по която състезателите минаваха включва ски път, каменист макадан, асфалтов път, а бегачите ползват и туристическа пътека.
При тези условия за къде без LifeProof? 

LifeProof предлага удобна стойка за кормило от която се възползваха мнозина от състезателите за планинско колоездене, а за бегачите - удобна лента за ръка, за да бъде iPhone-а винаги до тях. Ако ви предстои състезание или маратон, LifeProof e най-верният избор!
www.lifeproof.bg
 
 сряда, 5 юни 2013 г.

Фото конкурс с LifeProof! Всяка седмица по 1 награда!

Киров Хай-Енд търси Вашата най-хубава и оригинална авторска снимка с калъф LifeProof и ВСЯКА СЕДМИЦА можете да спечелите НАГРАДА мини тонколонка Raikko Screw, на стойност 39,95 лв.!
Споделете приключенията си с LifeProof с нас!

Изпращайте ни Вашите снимки с LifeProof на info@kirov-high-end.bg.
Всеки понеделник, ще избираме снимка на седмицата, с която можете да спечелите
мини тонколонка Raikko Screw на стойност 39,95 лв.
Бъдете креативни! Снимайте Вашият iPhone или iPad с калъф LifeProof и ни изпращайте Вашите снимки! Екипът на Киров Хай-Енд ще избира всеки понеделник най-интересната снимка, която ще бъде публикувана на нашата стена във Facebook и на страницата на LifeProof www.lifeproof.bg! Всеки понеделник избраната снимка на седмицата ще печели награда мини тонколонка Raikko Screw, на стойност 39,95 лв.!

Очакваме Вашите снимки на e-mail: info@kirov-high-end.bg
Край на конкурса: 30.09.2013г.

събота, 1 юни 2013 г.

Изтеглихме печелившите в томболата за над 120 награди и голямата награда Apple iPhone 5, 16GB!

Днес 01.06.2013г., в присъствието на нотариус Румен Димитров, с рег. № 274 на НК, изтеглихме 124 награди на стойност над 7'000 лв., в томболата от куиза за водо- и удароустойчивите калъфи LifeProof (www.lifeproof.bg).
Честито на спечелилите! Ще се свържем с всички печеливши по телефона и по e-mail на 03.06.2013г. – Понеделник.
Очакваме ви в нашият шоурум след 03.06.2013г., за да получите своите награди!
Благодарим на всички, които се включиха в томболата! Честито!!!
Вижте видеото с тегленето на късметлиите, което излъчвахме на живо тук: ПЕЧЕЛИВШИ В ТОМБОЛАТА:

ТАЛОН ЗА 5% ОТСТЪПКА ОТ МАГАЗИНИ СТЕНАТА (WWW.STENATA.COM) ПЕЧЕЛЯТ:
Нено Георгиев, e-mail: victori_98@
Ивайло Николов, e-mail: ivailonikolov@
Борислав Тонев, e-mail: bobitonev@
иван якимов, e-mail: ivann111@
Иван Христов, e-mail: dragon72@
iliqn vladimirov, e-mail: klipsi_83@
Plamen Bonev, e-mail: igra4aaaa@
Здравко Пенев, e-mail: zigfrid.hit@
Yordan Ivanov, e-mail: yordanivanov92@
nadq, e-mail:nade460@
radislav, e-mail: deathwar@
Кристина, e-mail: k.rashkova.93@
Ралица Райкова, e-mail: ralitsa_stz@
Borislav Petrov, e-mail: zoner2@
Иван, e-mail: psychoo1@
Димитър Димитров, e-mail: ferrari_fan_ix@
Димитринка Василева, e-mail: djun@
asen asenov, e-mail: doktora_asen_tg1979@
Usein, e-mail: uskoo97@
Milen, e-mail:milen4o_12@
Evgeny, e-mail:nikievg@
диляна джорджос, e-mail: sosi_georgeos@
Богдан Николов, e-mail: bonic1999@
georgi, e-mail: zxsd1@
Тодор Петров Андонов, e-mail: minimoa@
Николай, e-mail: arena_fighter@
Илиян, e-mail: i.georgiev.bg@
Юсуф Вакльов, e-mail:vakliov_94@
Николета Добрева, e-mail:nikoletadobreva@
Димитър Цуцеков, e-mail: dimitar_cucekov@

ТАЛОН ЗА 10% ОТСТЪПКА ЗА АКСЕСОАРИ ОТ DICE.BG ПЕЧЕЛЯТ:
Красимир Крумов, e-mail: kvk666@
Райна Пеева, e-mail: rajna_@
Krasimira, e-mail:krassi_pp@
Ivo Tachev, e-mail: ivo_8143@
Милена Василева, e-mail: smarty_f@
Маргарита, e-mail: margoty_lukovit@
Katya, e-mail: katyaney@
Борислав, e-mail: bob4e_a_@
Tansu, e-mail: tani_halil@
Miroslav Radev, e-mail: lpfc_fan1994@
Antoaneta kostova, e-mail: toniivot@
Илияна Златева, e-mail: iliyana90@
Янислав, e-mail: qnku_ludiq@
Виктория, e-mail: vikisity1@
Aleksandar Ruskov, e-mail: russi9@
kaloyan dobrev, e-mail: dobrevkaloyan@
Teodora Valcheva, e-mail: informatood@
Александър Христов, e-mail: solidbg@
Стелиана Берова, e-mail: steliana_berova@
Ana Lupanova, e-mail: ain6tain_89@

ТАЛОН ЗА 3% ОТСТЪПКА ЗА APPLE ПРОДУКТИ ОТ DICE.BG ПЕЧЕЛЯТ:
Йордан Борисов, e-mail: dankooooooooooo@
СНЕЖАНА СТОЯНОВА, e-mail: snejka_0101@
Славяна Цветкова, e-mail: s_d_91@
Ivelina Todorova, e-mail: danielaa@
Трендафил Трендафилов, e-mail: alexs121@
Николай Стойнов, e-mail: niksa@
Desislava, e-mail: desi_silianova@
СОНЯ Стоева, e-mail: soniads@
Станислав Атанасов Христов, e-mail:stuni@
Todor, e-mail: tobot@

ТАЛОН ЗА 10% ОТСТЪПКА ЗА АКСЕСОАРИ ОТ TABLET.BG ПЕЧЕЛЯТ:
Yanislav, e-mail: the2losers@
Stanislav Mitarev, e-mail: MindReaderix@
Miglena Filizova, e-mail: fmiglena@
Нина Терекиева, e-mail:nk_terekieva@
Крум Бумбаров, e-mail: krum.thesaint@
Кристиян Лъчезаров Петков, e-mail: knocker@
Симона Петрова, e-mail: monipetrova_666@
qvor ivanov, e-mail: prometheuz@
Иван Николов, e-mail: coolo@
dilqna, e-mail: dmd97@


ТАЛОН ЗА 10% ОТСТЪПКА ЗА АКСЕСОАРИ ОТ SMARTPHONE.BG ПЕЧЕЛЯТ:
Andrian Georgiev, e-mail: anio93@
Траян, e-mail: tr.dimitrov@
Иван Николов, e-mail: pomeo@
Дияна Петкова, e-mail: didi_bs@
plamen Vitkin, e-mail: plamen.vitkin@
Николай Стратиев, e-mail: nikolayst@
Валентина Тодорова, e-mail: valentinaa2@
Anna Kircheva, e-mail: anna_kircheva@
ивона, e-mail: asen.borisov@
Konstantin, e-mail:kockata98@

ТАЛОН ЗА 3% ОТСТЪПКА ЗА APPLE ПРОДУКТИ ОТ iCORNER ПЕЧЕЛЯТ:
Йордан, e-mail: dancho_tringov1@
Цветомир Александров, e-mail: cvetomir86mitrov@
Дарина Николова, e-mail: alsu@
EVGENI DEMIROV, e-mail: leopardleopard@
Спас Попов, e-mail:  spopov@
 Радка Стоянова, e-mail:dea1@
Кристиан Кръстев, e-mail:kristiankrystev@
Татяна Иванова Касапска-Трифонова, e-mail: kasapska@
Росен Тануцов, e-mail: rosen_tanucov@
Владислав Ботев, e-mail: de5troyer@

BOSCH BIG BIT КОМПЛЕКТ БИТОВЕ С АДАПТОР ВСЕКИ НА СТОЙНОСТ 16,00 ЛВ. ПЕЧЕЛЯТ:
Руслан Вангелов, e-mail:  ruslan_vangelov@
Ивайло, e-mail: iv0_bs@
Marlena, e-mail:  marlencheto@
Krum, e-mail: krum.thesaint@
Силвия Цекова, e-mail:  sisko1983@

BOSCH КОМПЛЕКТ НАКРАЙНИЦИ С ОТВЕРКА ВСЕКИ НА СТОЙНОСТ 35,00 ЛВ. ПЕЧЕЛЯТ:
Таньо Чакалов, e-mail:  bg_stz@
Dimo Dimov, e-mail: dimi18_dimov@
ivanka ivanova, e-mail:  ivanka_5310@
Цветелина Гергова-Манчева, e-mail:  Tsvety_bg@
Ваня Георгиева, e-mail:  v_georgieva@

МИНИ ТОНКОЛОНКА RAIKKO SCREW, НА СТОЙНОСТ 39,95 ЛВ. ПЕЧЕЛЯТ:
Mariana, e-mail: meri.bg.74@
Анна Стефанова Христова, e-mail:  anna490511@
Константин Стоянчев, e-mail:  pj@
Виолета Петева, e-mail: vili761020@
Maria Krasimirova, e-mail: marina74_bg@
Тихомир Златанов Тонев, e-mail:  ttonev@
ПЕТЪР, e-mail:  petar_9696@
Костадин Стоев, e-mail:  ko100@
Иван, e-mail:  rumqna_123@
Цветелин Петков, e-mail: cuci_f1_turbo@
Тони Петров Ирманов, e-mail: petar_irmanov@
Мартин Димов, e-mail: martin_g_dimov@
Tanya Stoyanova, e-mail:  titi_sweety@
Цветанка Кулинска, e-mail: kulinska_72@
Vladislav, e-mail: vladii.walkov@

ТАЛОН ЗА ВЕЧЕРЯ ЗА ДВАМА В BAR&DINNER SNAKE НА СТОЙНОСТ 50,00 ЛВ. ПЕЧЕЛЯТ:
Денис, e-mail:  shubidubidu@
Стефан Бофиров, e-mail: x_iter_bg@
Ivan Grochev, e-mail:  vankata999@
georgi, e-mail:  mumiqta8000@
Elena, elena_atanassova@

КАЛЪФ LIFEPROOF ЗА IPHONE4/4S НА СТОЙНОСТ 139,99 ЛВ. ПЕЧЕЛЯТ:
Bogomil, e-mail: bogomililiev@
Дара-Мария Ташева, e-mail: daratasheva@
Милен Денчев, e-mail: m_denchev@

ГОЛЯМАТА НАГРАДА IPHONE 5, 16 GB, ПЕЧЕЛИ:
Младен Захариев, e-mail: madshow@
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...