Киров Хай-Енд ви очаква на Tuning Show 2013!

Киров Хай-Енд  ви очаква на Tuning Show 2013!
Интер Експо Център, София, 29-30 юни, 2013г.
Щанд открита площ - срещу сцената
Висококласните car-audio компоненти и системи на американския гигант JL Audio ще можете да чуете на Tuning Show 2013 на нашият щанд, непосредствено пред сцената на шоуто. Киров Хай-Енд ще демонстрира мощна инсталация с капацитет от 6‘800 вата. Легендарната компания JL Audio е основана през 1980 година, слави се с педантична прецизност и качество в изработката на своите продукти. Със сигурност всеки, който е чувал името JL Audio знае, че нейно дело са най-мощните субуфери в света! 
Продуктите на JL Audio се разпространяват чрез внимателно подбрана дистрибуторска мрежа в 58 страни, в девизийте автомобилно аудио, яхтинг, моторни спортове и домашни аудио системи. За България ексклузивен представител на марката е Киров Хай-Енд.
Освен мощното car-audio демо на нашият щанд, не пропускайте да тествате безжичната музикална система Sonos (www.sonos.bg), с която музиката достига до всяко кътче на дома и офиса, и най-надеждните водо- и удароустойчивите калъфи LifeProof (www.lifeproof.bg). Независимо дали карате ATV, джет или офроуд, или сте се впуснали в покоряване на върхове, спускане с каяци по реката, поход с велосипед, каране на сърф, излежаване на плажа или до басейна, или просто ще ремонтирате нещо в гаража или ще се занимавате с градината,  вашето скъпо мобилно устройство е защитено от изпускане, влага и вода, масло, пясък, кал и мръсотия с LifeProof. Още повече поради факта, че всички калъфи LifeProof отговарят на IP-68 - най-строгия стандарт за издръжливост срещу вода и прах, и на MILSTD 810F-516 - военен стандарт за удароустойчивост. Калъфите LifeProof издържат на пълно потапяне във вода на дълбочина до 2 м и изпускане от височина 2 м! Никой друг защитен калъф на пазара не осигурява това! А помислете и какви нови възможности за приключения със смартфона и таблета ви се отварят пред вас – с LifeProof няма защо да се притеснявате от калта, която ще се сипе върху смартфона ви, докато карате ATV или офроуд! Ще можете да правите подводни снимки и видео със звук на дълбочина 2 м или просто да говорите по телефона под душа! Ще можете да запечатате моментите с любимите си хора дори докато плувате!  А за шофьорите и феновете на адреналиновите моторни спортове фирмата предлага удобна стойка за калъфа в два варианта – за монтаж на кормило или с вакуум за предното стъкло, с които можете спокойно да използвате смартфона си като навигация.  Допълнително удобство е, че стойките на LifeProof имат и отвор за камерата на телефона, за да можете да снимате видео и снимки в реално време и в движение.
Киров Хай-Енд ще представи и универсалните стойки за мобилни устройства на Clingo (www.clingo.bg), с които независимо какъв модел е, телефонът и таблетът ви, те са под ръка навсякъде – в автомобила, вкъщи, в офиса - всеки телефон, по всяко време!
Очакваме ви!


Популярни публикации