понеделник, 25 март 2013 г.

Emperor MK II на German Physiks

Масивния модел Emperor MK II e по-компактната версия на величествените референтни тонколони Gaudi MK II на German Physiks. Emperor ще достави на музикалните ценители насладата от качеството на Gaudi, но в помещения които не биха могли да поберат по-големия му предшественик. Макар и с по-малки размери от Gaudi, Emperor остават мащабни тонколони, притежаващи всички възможни преимущества, които бихте могли да желаете. Масивната му басова система продуцира добре контролиран и изчистен бас, стигащ до 18Hz, достатъчно гъвкав, за да усъществява перфектна интеграция със скоростта на DDD –драйверите.
 Кохерентността на DDD-драйверите, позволява на Emperor да генерира изключително прецизна и одухотворена музикална сцена.Това му преимущество, в комбинация с възможността за продуциране на масивна динамика и звуков диапазон, достигащ до 117dB, изгражда усета за близост на музикалната сцена, създавайки много силна импресия и излюзията, че слушате любимия си изпълнител на живо. Прочетете още тук: http://www.german-physiks.com/german-physiks-speaker-line/the-emporer-mk-ii.html

събота, 23 март 2013 г.

Участвайте в играта за над 85 награди и голямата награда Sonos Play:5

Участвайте в играта за над 85 награди и голямата награда Sonos Play:5 на стойност 795 лв., като отговорите на въпросите в нашият куиз тук

Наградите ще изтеглим в томбола на произволен принцип на живо пред нотариус Румен Димитров на 1-ви май, 2013 г., в нашият шоурум.

Тегленето ще можете да гледате в online стрийминг НА ЖИВО от нашия шоурум на нашата страница тук http://kirov-high-end.bg/streaming.php и започва на 01.05.2013г. в 10:00 часа!
Победителите ще обявим веднага след това и на нашата фейсбук страница www.facebook.com/KirovHighEnd
Пожелаваме ви успех!

вторник, 19 март 2013 г.

Новият Clearaudio Performance DC

Kато наследник на модела Perfomance SE новия модел Performance DC комбинира затвърдения DC мотор на Clearaudio с превъзходен платер с дебелина 4 см, изработен от POM, за да ви предложи грамофон от по-висш клас на най-конкурентна цена!

Характеристиките на Performance DC, включват:
Интегриран DC мотор, който отдавна доказа своите качествени преимущества и естетичен дизайн в неедин от грамофоните Clearaudio от по-високия клас като например Innovation и Ovation. Резултатът е не само по-изящен дизайн, но и по-осезаема лекота и по-добри скоростни показатели.
Три оборота, включително 78 rpm, контрастират с предшественика Performance SE с неговите две. За да смените оборотите е нужно само едно докосване на бутона.
Прецизно обработена, плътна 40 - милиметрова черна POM плоча.
Интегриран патентован керамичен магнитен лагер Clearaudio (CMB). Докато повечето гармофонни лагери използват метална ос, вградена в корпуса със съчмен лагеркойто разделя платера от шасито, лагерът на Clearaudio, носещ се на магнитна възглавница, е изравнен с немагнитно керамично вретено.Това намалява триенето, износването и появата на шум.
Шасито представлява алуминиева сандвич със HDF, с голяма плътност за по-високо ниво на стабилност.
Неостаряващ елегантен дизайн с изчистени линии и изящен черен финиш. Performance DC се предлага в пакет, с карбоново рамо Clearaudio Clarify и доза Virtuoso V2 MM, предлагащ идеално решение с аудиофилска визия, за изключително аудио птредставяне и елегантен дизайн. Цена: 5599 лв. с ДДСпетък, 15 март 2013 г.

Sonos Playbar - вземи го първи!

Бъди един от първите, които ще се сдобият с новия Playbar!
Поради огромния интерес към новия Sonos Playbar, приканваме  желаещите, които искат да са сред първите които ще му се насладят, да заповядат при нас, за да направят своята заявка!

PLAYBAR
Саундбарът, който стриймва всичката музика на света!
Изпълнете всяка стая с величествен кино звук и стриймвайте безжично всичката музика на света с един лесен за употреба плейър - новия Playbar от Sonos!
За безжично Домашно кино Sonos в конфигурация 3.0, 3.1 или 5.1!
Цена 1379 лв. с ДДС

Прочетете още тук!
AudioQuest DragonFly - най-малкия USB DAC!

Audioquest DragonFly
USB DAC + Предусилвател + Усилвател за слушалки
Красив звук, навсякъде и на всеки компютър
DAC с размер на стандартно USB
Чете всякакъв вид музикални файлове: от MP3 до High-Res
За директна връзка към слушалки
За връзка към активни тонколони с различни конектори  или усилвател
Асинхронен трансфер, гарантиращ съвършена  дигитална синхронизация
Два часовника спомагат постигането, на перфектната стандартна резолюция на 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz и 96kHz 
Цена : 585 лв. с ДДС
DragonFly е достъпно и лесно за употреба  устройство,  което ви осигурява аудио превъзходство, като изключва  нискокачествената аудио карта,  вградена във вашия компютър. DragonFly е изящен DAC, с размерите на USB флашка, за връзка с USB входа на компютър с  Windows® или Mac®, превръщайки го в истински висококачествен прецизен източник на музика.
Дали сте в движение или вкъщи, дали ползвате слушалки или свързвате стерео  система към компютъра си, DragonFly ще ви разкрие цялата гама от емоции и нюанси, превръщащи любимата ви музика или филм, в изключително  удволствие. Както и да бъде свързан, DragonFly мигновено подобрява звученето на всеки компютър.

четвъртък, 14 март 2013 г.

HDMI кабелите на AudioQuest на специални цени до 15 април!

HDMI кабелите на AudioQuest на специални цени до 15 април!
-15% за серийте Pearl, Forest, Cinnamon и Chocolate!

AudioQuest  заслужено има репутацията на  производител на изключителни кабели. Въпреки това, след появата на HDMI през 2004г. AudioQuest бяха поставени пред нови предизвикателства, които трябваше да бъдат преодоляни. Появи се нуждата от нов вид материали и по-високо ниво на производствена прецизност, за да може AUDIOQUEST  да усъвършенства своето аудио и видео представяне чрез HDMI и да се уползотворят  по най-добрия възможен начин високата скорост и високочестотният  сигнал, който предоставя HDMI.

Въпреки че конструктивният стандарт за HDMI кабели е установен от  управителния комитет HDMI, LLC, AudioQuest проучи сферите, в  които е възможна оптимизация в установените рамки. Някои от елементите в дизайна на аналоговите аудио и видео кабели, които са с доказана значимост, се оказаха от първостепенна важност и за HDMI кабелите. Проводници с масивни токопроводими жила, проводникова сплав, изолационен  материал (диелектрик),  както и цялостното  ниво на прецизност на изработката, бяха внимателно оптимизирани, за да бъде създадено ново поколение  от HDMI кабели на върхово ниво.

При  изпитването  на  дизайна на HDMI,  AudioQuest обръща специално внимание на максимизирането  на акустичните характеристики. И наистина HDMI кабелите на AUDIOQUEST издигат аудио възпроизвеждането  до нови висини. AudioQuest започва с Long-Grain Copper  и постепенно, добавяйки все по-големи количества сребро, достига своята кулминация с Diamond HDMI, който инкорпорира и Perfect-Surface Silver (PSS). 
AUDIOQUEST тества всеки първичен проводник във всеки HDMI кабел,  за да е гарантирана правилната му насока. Масивната полиетиленова изолация, осигурява надеждната проводникова конструкция, като същевременно минимизира фазовите изкривявания, които могат да бъдат предизвикани от изолационния материал. На върха на серията са два HDMI кабела - Coffee и Diamond, при които  патентованата система Dielectric-Bias System (DBS) на AudioQuest поляризира изолацията, създавайки спад в нивото на шум  и покачване на звуковия контраст.

Въпреки че  фокусът на HDMI кабелите на AudioQuest е разтърсващото  аудио изживяване, видео представянето далеч не е на заден план. Всички AUDIOQUEST HDMI кабели са High Speed интернет трансфер до 10 метра и всички предават 1080p/120Hz/3D видео. 
AudioQuest създаде своята серия HDMI кабели, за да усъвършенства вашето аудио и видео  изживяване. Насладете му се!

сряда, 13 март 2013 г.

C2500 - новия лампов предусилвател на McIntosh

Представяме ви C2500 - новия лампов  предусилвател на  McIntosh Laboratory Inc.
    McIntosh с гордост представя  новия лампов предусилвател - McIntosh C2500, комбиниращ  легендарната технология  и неостаряващ  дизайн, с неповторимите култови сини ватметри.
С общо 15 входа - включително два фоно (MM и MC) и пет дигитални, вие се възползвате от  многобройни съвременни и утвърдени  източници, докато шестте двойни триодни лампи възпроизвеждат  романтичния  звук който само McIntosh умее да ви предостави. Дигиталните  входове ще декодират  аудио файлове до 32 бита/192 kHz,  за най-високо  ниво на аудио резолюция.
До три стерео усилвателя  могат да бъдат свързани по едно и също време, като два от тях могат да се включват и зключват, с цел  улесняване на цялостното аудио разпределение в дома.

Опцията за домашното кино - Home Theater Pass Through, ви предоставя възможността за безпроблемна интеграция във вашата многоканална система. Новият вграден  High Drive усилвател за слушалки предлага програмирано усилване с  увеличена изходна мощност, оптимизирайки го за всички видове слушалки, за да ви донесе най-силното  възможно изживяване.

Спецификации:

Frequency Response: +0, -0.5dB from 20Hz to 20kHz
+0, -3dB from 10Hz to 100kHz
Total Harmonic Distortion: 0.08% Maximum from 20Hz to 20kHz
Inputs:
Six high level unbalanced
Two high level balanced
Two Phono: one Moving Coil adjustable, one Moving Magnet
Five digital inputs
Maximum Output Voltage:
Unbalanced Main and
Outputs 1 & 2: 8 Vrms
Balanced Main and
Outputs 1 & 2: 16 Vrms
Digital Section:
Two Coax, Two Optical assignable and one dedicated USB Audio McIntosh Digital Engine is 32 bit 192kHz, USB 2.0 asynchronous
Tone Controls:
Bass and Treble, +/- 12dB
High Drive Headphone Amplifier:
All headphones from 20 to 600 Ohms
Home Theater Pass Through: Allows interfacing with a Home Theater system
Overall Dimensions (W x H x D): 17-1/2” (44.45cm) x 7-5/8” (19.37cm) x 18” (45.72cm)
Weight: 30.5 lbs (13.8kg) net, 46 lbs (20.9kg) in shipping carton
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...