Серията Monitor на Paradigm със страхотно ревю от сп. Sound & Vision

Тук можете да прочетете коментарите на Tom Norton, публикуван в сп. Sound & Vision относно тонколоните от серията Monitor на Paradigm Speakers. Неговото заключение за Paradigm е „Изключително задоволяваща система от тонколони, подходяща, както за домашно кино, така и слушане на музика в стерео режим“!
“Един добър говорител трябва да се справя еднакво добре, както с домашното кино, така и със стерео режим на слушане на музика, но досега не ми се е случвало да правя ревю на такива тонколони. Чувал съм тонколони, които се справят отлично с домашното кино, но на едва задоволително ниво в стерео режим, или обратното. Но колоните Paradigm от серия Monitor са на съвсем друго ниво! Заедно те съчетават най-добрата и задоволителна система, на която съм попадал до този момент и се оказаха достойни, както за музикални събития, така и за студиа и домашно кино.”
“Въпреки, че модела Monitor 7 са бюджетно решение, външният им вид далеч не изглежда евтин. Имат освежаващо делови вид, изключително елегантни, а цветовете, в които се предлагат са Черно или Череша. Ако видите тонколоните с цвят Череша на живо, лесно може да си помислите, че това е истинско дърво.”
„Музиката допринася изключително много към въздействието на един филм, а Paradigm не са ме подвеждали досега! Гледайки Brave, звуците като – атмосферата в тронната зала, едва доловимите тонове, приглушеното дишане, обкръжаващите звуци и диалозите – се чуват кристално ясно.“ Можете да заповядате в нашият шорум за тест на тонколоните Paradigm, или да прочетете повече за тях в нашия продуктов каталог тук: http://bit.ly/1cvHu9b

Популярни публикации