сряда, 31 октомври 2012 г.

Последен ден в играта с над 35 награди и голямата награда Sonos Play:5 на стойност 795 лв.

Гледайте НА ЖИВО тегленето на над 35 награди и голямата награда Sonos Play:5 на стойност 795 лв.!
Тегленето можте да гледате в Life stream на живо на  нашата страница тук http://kirov-high-end.bg/streaming.php и започва на 01.11.2012 в 10:00 часа!
Вижте кои са 36-тимата печеливши!
В присъствието на нотариус ще изтеглим:
15 х мини тонколонка Raikko XS-Plus, на стойност 39,95 лв.
15 х Интерконект кабел Audioquest Evergreen, 1.0 m., на стойност 59,00 лв.
5 х Ваучер за вечеря за двама в Bar & Dinner Snake, на стойност 50,00 лв.
и ГОЛЯМАТА НАГРАДА музикален плейър SONOS PLAY:5, на стойност 795 лв.!
Днес е последния ден на играта, така че побързайте да се включите тук: https://www.facebook.com/KirovHighEnd/app_14167664298
В полунощ играта приключва!
Пожелаваме ви успех! :)

събота, 27 октомври 2012 г.

Audioquest WILD & MBL! Да, това е дива комбинация!

MBL е една от нашите най-хубави системи. Мислехме, че я познаваме в най-малките детайли и знаем най-добре на какво наистина е способна тази система. Но!... Само си мислехме така... докато не вързахме кабелите Audioquest WILD. 
Ще подскажем, че резултатът е потресаващ.С тях системата MBL ни остави без дъх и без думи - чухме я отново, като за първи път! По-красив, по-богат, по-детайлен, по-плътен, по-натурален, по-цялостен, по-величествен, по-очарователен и див, див триизмерен звук! 
Не ни стигат думите да опишем изживяването, за това, заповядайте за тест в нашият шоурум или ни посетете на HI-FI EXPO Sofia 2012 - референтните кабели от серия WILD на AudioQuest ще можете да чуете в стая 306, Гранд Хотел София от 23 до 25 ноември, на Hi-Fi Expo Sofia 2012!
сряда, 24 октомври 2012 г.

Stereophile обяви официално Hi-Fi Expo Sofiа 2012!

Stereophile обяви официално Hi-Fi Expo Sofiа 2012 - най-голямото изложение за хай-фи техника на Балканите! Нашият екип ще ви очаква от 23 до 25 ноември, в Гранд Хотел София, стаи 305, 306, 307 и 308! Подготвили сме ви много изненади от света на аудио видео техниката! Очаквайте още информация за нашето представяне скоро тук и на нашата фейсбук страница!

четвъртък, 18 октомври 2012 г.

We are going WILD! Audioquest WILD!Очаквайте на HI-FI EXPO Sofia 2012 - референтните кабели от серия WILD на AudioQuest! Най-скъпите и висококачествени кабели в България можете да чуете в стая 306, Гранд Хотел София от 23 до 25 ноември, на Hi-Fi Expo Sofia 2012!
Ето какво казва Бил Лоу, основател и собственик на Audioquest, за серията Wild:
"Wild е натуралност. Wild е красота. Wild e опасност.
Wild e перфектния безкомпромисен компромис. Кабелите от серия Wild са най-изгодния технологичен елемент в моята голяма торба с трикове, и всичко, което научих за 30-те години, в които правя кабели. Всички кабели Audioquest, в комбинация с подходящата система са най-малко скъпия елемент по пътя към голямата разлика.
Wild няма да скрие или да ви спести абсолютно нищо във възпроизвеждането... натурално, красиво и опасно за останалите.
"
вторник, 16 октомври 2012 г.

Ново от NuForce - S3-BT - хай-енд Bluetooth тонколони за взискателните меломани!

Новия комплект активни висококачествени тонколонки S3-BT от Nuforce поддържат Bluetooth и са проектирани да съответстват на динамиката в съвременния начин на живот, като предоставят високо ниво на музикално качество за взискателните меломани, при това безжично!
Bluetooth  технологията е широко разпространена в мобилното аудио, но повечето аудио устройства, които са базирани на нея имат една основна слабост: посредствено качество на звука. Докато много от BT тонколонките на пазара имат приемлива производителност за непретенциозните музикални любители, то те не са в състояние да осигурят високо качество на звука, поне не и според стандартите на NuForce. Това е така, защото те използват стария и по-нисък "SBC" кодек, за разлика от NuForce S3-BT, който се основава на последната и най-нова версия на кодека, наречена "apt-X" - кодек разработен, за да се постигне именно кристалния звук който клиентите на NuForce очакват. apt-X е най-новия Bluetooth стандарт, който дава възможност за възпроизвеждане на аудио със CD качество, със степен на компресия от едва 4:1. С apt-X аудио кодекът, файлове като FLAC, Apple Lossless или PCM могат да бъдат възпроизведен с изключително високо ниво на качество.
В същината на всеки говорител качеството на звука винаги зависи от основните принципи на дизайна и конструкцията му, включително и използваните материали, независимо от начина, по който се доставя аудио сигнала до него. NuForce наблягат на това при изработката на новия на S3-BT, който е изграден с концепция за иновативен дизайн и висококачествени компоненти. Нискочестотния говорител на S3-BT използва анти-резонираща мембрана и мощен магнит, докато високочестотия драйвър представлява къстомизирана омекотена мембрана, известна сред аудиофилите с това, че предлагане най-ниско изкривяване и гладко натурално възпроизвеждане.
В допълнение S3-BT има вградени аналогови входове за връзка с външен дак.Цена: 630 лв. с ДДС
Спецификации:
    Говорители: 1" soft dome tweeter x 2,  3.5" composite paper cone woofer x 2
    Максимална изходяща мощност: 18 Watt x 2 RMS
    Честотен диапазон: 50 Hz - 20 kHz
    Хармонично изкривяване: 0.5% 1 W 1 kHz
    Signal/Noise ratio: > 75 dB
    Speaker output on right channel unit: Five-way binding posts
    Speaker input on left channel unit: Five-way binding posts
    Аналогови входове: RCA
    USB порт за зареждане: 5v, 1A output
    Bluetooth wireless connection: Bluetooth core version 4.0 with aptX , SBC, AAC codecs; A2DP and AVRCP profiles
    Съдържание на опаковката: S3-BT букшелф тонколони 2 бр., 1 бр. 3.5mm стерео жак към RCA кабел, 1 интерконект кабел, 1 бр. захрабващ кабел, ръководство за употреба
    Височина: 18 см
    Ширина: 11.6 см
    Дълбочина: 19 см
    Тегло: 2.5 кг.
понеделник, 15 октомври 2012 г.

Hi-Fi Expo Sofia 2012 чука на вратата!

Имаме огромното удоволствие да ви поканим да ни посетите на предстоящото HI-FI EXPO София 2012 - най-голямото изложение за хай-фи техника на Балканите! Нашият екип ще ви очаква от 23 до 25 ноември, в Гранд Хотел София, стаи 305, 306, 307 и 308! Подготвили сме ви много изненади от света на аудио видео техниката! Очаквайте още информация за нашето представяне скоро тук и на нашата фейсбук страница!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...