Mystik! ще превърне всяка прозрачна повърхност в прожекционен екран!

Виждали ли сте жива интерактивна витрина?

На изложението Cedia, Индианаполис, Stewart Filmscreen представи новия специален прожекционен материал Mystik!, който ще превърне всяка прозрачна повърхност в прожекционен екран.

Mystik! представлява самозалепващ прожекционен материал, който е идеален за монтаж на витрини на търговски обекти, както и в други търговски и обществени места, за постигане на перфектно ярко двустранно изображение. Материалът може да се залепи към всеки прозорец и стъкло, като ще превърне повърхността в непрозрачен прожекционен екран.

 Mystik! дава възможност за пълно потапяне в картината с двустранна прожекция. Материалът представлява интелигентно решение с широко приложение за обществени пространства като магазини, търговски изложения, ресторанти, музеи, центрове за обучение, репетициионни, офиси, частния дом, открити площи. Именно това отличава Mystik! от масовите самозалепващи екрани - той е специално разработен за да послужи за безброй приложения, като предлага много широк зрителен ъгъл в материал със засилен контраст и висококачествено изпълнение.

Проектиран с идеята за пикова производителност, Mystik! е 4k + ready, оптимизиран за проектори с висока резолюция. Предлага се в стандартни размери и пропорции, но може да се изработи и по индивидуален проект за потребителски приложения.

Популярни публикации