За Киров Хай-Енд

Ние сме тук, за да Ви предоставим най-доброто от света на аудио-видео технологиите, мултимедиините и интерактивините решения за вашият дом и вашият бизнес.
  Нашият шоурум и централен офис се намират в гр. София 1324, Бул. Царица Йоана N49.Вече 5 години, шоурумът на Киров Хай-Енд е място, на което можете да се докоснете до най-новите актуални иновации от света на аудио и видео техниката от над 90 световно признати водещи производители от цял свят. От нисък до най-висок клас, съобразно бюджета и индивидуалната нагласа, в синхрон с вкусовите предпочитания за дизайн и изискванията за производителност, и не на последно място  -  с идеята за технологична иновация, качество и уникална концепция – това е кратко описание на решенията в богатото ни продуктовото портфолио.
Над  15 свирещи стерео системи, асамблирани с компоненти от нисък до топ-енд клас и три домашни кина конфигурирани по учебник посрещат посетителите на шоурума с площ над 250 кв.м. оборудван с 3 акустично обработени демо зали. 

Нашето портфолио включва: ТОНКОЛОНИ, УСИЛВАТЕЛИ И ПРЕДУСИЛВАТЕЛИ, CD ПЛЕЙЪРИ, DAC, ГРАМОФОНИ, ПРОЕКТОРИ, ЕКРАНИ И ДИСПЛЕИ, АУДИО И ВИДЕО СЪРВЪРИ, КАБЕЛИ И СТАБИЛИЗАТОРИ, ИНТЕРАКТИВНИ РЕШЕНИЯ, АКУСТИЧЕН ДИЗАЙН, РОЯЛИ, МЕБЕЛИ, ДОМАШНО КИНО.

Нашият млад и приветлив екип е високо квалифициран и преминал сертифицирани обучения, тренинги и семинари по изискванията на фирмите производители, които представяме.

Над 85% от продуктите, които предлагаме са ръчно изработени от квалифицирани специалисти и инженери в цял свят, и са преминали различни тестове за контрол на качеството.

• Разнообразие от уникални продукти във всички ценови категории.
• Завършено и комплексно решение спрямо изискванията, проекта и предвидения бюджет.
• Всички необходими съпътстващи компоненти – от аксесоарите през автоматизацията до грамофонната плоча.
• Богата и гъвкава продуктова гама, съобразена с всички възможни предпочитания множество вариации в:
   - Дизайн
   - Клас
   - Характеристики
   - Технологии
   - Концептуално изпълнение

В нашият блог можете да очаквате новини за нови продукти, мероприятия които организираме, интересни факти и още много от света на хай-енд.
Можете да посетите и харесате нашата страница във Facebook тук www.facebook.com/KirovHighEnd


Екипът на Киров Хай-Енд е на Ваше разположение!

Киров Хай-Енд
Бул. Царица Йоана N49, София 1324
тел:+359 2 800 60 00; +359 2 933 08 43
моб.: +359 888 77 99 90
e-mail:info@kirov-high-end.bg
skype: kirov-high-end
www.kirov-high-end.bg

Популярни публикации