събота, 25 април 2015 г.

Inglourious Kunts, Ep. VI – Superheroes

VI-ти епизод на видео подкаста Inglourious Kunts е посветен на вселената на супергероите.Темата е актуална и в синхрон със световната премиера на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ на Джос Уидън.
Вижте епизода тук:


Проект на www.operationkino.net

понеделник, 20 април 2015 г.

Как се прави лампов усилвател?

Вижте изработката на култовия лампов стерео усилвател McIntosh MC275 в епизод от поредицата How It's made (Как се прави?) на Discovery Chanel. MC257 e желан от музикални любители по целия свят, проектиран е и конструиран през 1961 г. от съоснователя Sidney Corderman и инженерения екип на McIntosh.

четвъртък, 2 април 2015 г.

OperationKino's Inglourious Kunts: Епизод III – "Роботите в киното", заснет в нашият шоурум!

Синопсисът на епизода гласи:
"Робовладелският строй не е отминал, а напротив - позициониран е точно между българската премиера на разочарованието "Чапи" и на очарованието "Ex Machina: Бог от машината"!

Темата за роботите трудно би могла да бъде неактуална за киното, а и не само за него. Независимо дали обсъждаме вечните филми ("Метрополис", "Блейд Рънър" или "Терминаторът") или вечните глупости ("200-годишен човек", "Maтрицата: Революции" или "Жива стомана"), дали си падаме по анимации като "Железният гигант" или по носталгии ("Късо съдениение"), независимо дали сте коравосърдечно копеле или чувствителна ревла, наследниците на великия Карел Чапек са живи - или най-малкото здрави - дори днес.

Този епизод на "Inglourious Kunts" смазва лагерите ви с крайна нърдия и умерен булшит в състав: Мартин "Циничния елф" Ангелов (водещ) и Димитър Дринов, Владислав Апостолов и Благой Иванов (гости). Гледайте на собствена отговорност!"

Проект на Operationkino.net


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...