петък, 20 февруари 2015 г.

ТЕСТВАЙ ВКЪЩИ SONOS PLAY:5 ЗА 7 ДНИ БЕЗПЛАТНО!

ТЕСТВАЙТЕ ВКЪЩИ SONOS PLAY:5 ЗА 7 ДНИ БЕЗПЛАТНО! 

Вземете безплатно у дома един от нашите 10 тестови плейъри Sonos Play:5 + Bridge и NAS пълен с музика! 
Забавлявайте се цяла седмица с над 100’000 интернет радио станции от цял свят и над 1 TB музика на мрежов диск (NAS), който ще ти дадем заедно с Play:5! Безплатно и без ангажимент за покупка! 


Обадете ни се, за да заявите своя тестов Sonos Play:5! Предаваме тестови комплекти Sonos по график: 
Получаване: 
Всеки петък след 18:00 часа 
Връщане: След 7 дни до петък, преди 18:00 часа 
Ще Ви предоставим Play:5 + Bridge + NAS! 
Свържете се с нас, за да заявите тестов Sonos Play:5, или за да влезете в списъка за изчакване! 
Тел.: 02 800 60 00, 02 933 08 43 
e-mail: info@kirov-high-end.bg

четвъртък, 19 февруари 2015 г.

Stewart Filmscreen LuminEsse спечели награда Best of Show на изложението ISE 2015

Новият фиксиран екран LuminEsse “Edgeless” от Stewart Filmscreen беше награден с Best of Show Awards на изложението ISE 2015 в Амстердам!

NewBay Media обяви победителите от първия си годишен ISE Best of Show Awards в категориите AV технологии, домашни системи и Digital Signage. Best of Show Awards призна новите изключителни продукти представени по време на изложението ISE 2015. Победителите бяха избрани от професионални потребители и редактори, въз основа на информация, предоставена от номинираните компании. 

"ISE 2015 представи най-новите технологии и услуги за търговци, жилищни интегратори и крайни потребители", заявява Адам Голдщайн, издател на VP/Group, AV NewBay Media's/Pro Audio Group. "Тези наградени продукти в частност се открояват, и обещават да повлияват на AV индустрия през цялата година."

понеделник, 9 февруари 2015 г.

Stewart ще представи 3 нови модела екрани на изложението ISE 2015, в Амстердам

На тазгодишното изложение ISE в Амстердам Stewart Filmscreen ще представи три нови екрана.

LuminEsse ™ е нов модел екран за предна прожекция с елегантна ултра тънка рамка с ширина от 9 мм, която ще предложи на потребителя естетическо решение, в комбинация с подходящите за приложението му материали за платното. LuminEsse може да бъде конфигуриран с всички 4K + материали за предна прожекция на Stewart Filmscreen, включително FireHawk® G4, GrayHawk RS® G4, StudioTek 130, и други. Екранът  разполага с опция LED подсветка, като допълнителен акцент в интериора. Научно погледнато, LED осветлението действа като смесена светлина, релаксираща ириса на окото, като така намалява напрежението при продължително гледане. Когато екрана е включен многоцветния периметър на осветление обогатява съдържанието на екрана, а изключен той може да се използва за да се внесе малко настроение в стаята. Ще се предлага в размери до 120 инча (диагонал) в HD формат и в размери до 128 инча (диагонал) в Cinemascope® конфигурации. Този твърд екран с предна прожекция ще използва системата за монтиране на стена от Stewart, което ще направи инсталирането на екрана евтино, лесно и бързо.
 
Total Close CineCurve екран за предна прожекция с маскинг система, предназначена да предпазва  висококачествените Stewart платна от прахови частици, светлина и други вредни фактори.
Тази маскинг система е с постоянна височина, но с променлива ширина за да осигури на потребителя гъвкавост, с която да се наслаждава на картина с различни съотношения, върху супер широк извит екран.
Луксозният VeLux™ black appliqué финиш на Stewart допълнително усилва визуално контраста на изображението. Осигурява привлекателен и естетичен вариант, който системните интегратори, интериорните дизайнери и крайните потребители ще харесат и оценят, в допълнение с тихия патентован магнитен механизъм, който при затваряне обгръща и защитава екрана.
"Тези, които инвестират в системата Total Close CineCurve на Stewart  в замяна ще получат качество на образа и идеалното изживяване при гледане, а също така и опция за препазване на екрана", казва Grant Stewart, президент и главен изпълнителен директор на Stewart Filmscreen
Total Close CineCurve е с резолюция на екрана 2.40:1, с леко извита конструкция и с повърхност, която създава по-добра хомогенност, премахва изкривяващия pin-cushion ефект при анаморфните прожекционни лещи и създава усещане за ултра широк екран. Извитата форма на CineCurve пренасочва светлината обратно към зрителите, като по този начин намалява отражението на околната светлина и оптимизира качеството на изображението.
Total Close CineCurve може да бъде изработен с радиус на кривата по поръчка. Предлагат се в конфигурации до 124 инча ширина на изображението в комбинация с всички материали за предна прожекция от Stewart. Новият CineCurve екран на Stewart притежава гъвкавост, качество, а сега и защита, за да се гарантира дълголетието на екрана. Достъпни са и извити екрани с по-големи размери, но те не позволяват пълно затваряне на маскинг панелите.
 
Stewart Filmscreen също така обяви старта на Tela ™80-първият текстилен екран на компанията, който официално ще бъде представен на изложението.
Tela 80 е пряк резултат от желанията на клиентите за алтернативен акустично прозрачен екран. Tela 80 доставя легендарното качество на Stewart Filmscreen с допълнителна гъвкавост при разполагането на високоговорителите и лесен монтаж.
"Всеки път, когато Stewart Filmscreen разработва нов продукт, ние черпим информация от нашите партньори-производители, дилъри, технологични консултанти и крайните потребители," казва Grant Stewart-президент и главен изпълнителен директор на Stewart Filmscreen. "Консултанти, особено аудио и акустичните инженери, занимаващи се с по-високото ниво на озвучаване на помещения поискаха акустично прозрачни екрани, които да отговарят на нивото на Stewart Filmscreen. Ние сме развълнувани да запълним тази ниша на пазара и се радваме да добавим още един екран към гамата на Stewart Filmscreen."

четвъртък, 5 февруари 2015 г.

Stewart Filmscreen ще представи нов екран LuminEsse на изложението ISE 2015 в Амстердам

 

LuminEsse ™ е нов модел екран за предна прожекция с фиксирана рамка, с ширина от 9 мм, който ще предложи на потребителя естетическо решение, в комбинация с подходящите за приложението му материали за платното. LuminEsse може да бъде конфигуриран с всички 4K + материали за предна прожекция на Stewart Filmscreen, включително FireHawk® G4, GrayHawk RS® G4, StudioTek 130, и други. Екранът LuminEsse ще направи своя дебют по време на Integrated Systems Europe 2015 в Амстердам, през периода 10-12 февруари.
 
"Не е тайна, че клиентите са по-взискателни от всякога, когато става въпрос за добре изглеждащ екран, независимо дали той се използва или не. Това означава безкомпромисно качество на изображението, когато екрана се използва и елегантно произведение на изкуството - когато не се," казва Grant Stewart - президент и главен изпълнителен директор на Stewart Filmscreen. "Сега специалистите от Stewart могат да предложат на своите клиенти точно това, но с далеч по-голяма гъвкавост, когато става въпрос за определянето на правилната цена за конкретното приложение плюс безупречно и впечатляващо качество на изображението."
 
С елегантна ултра тънка рамка с ширина от 9 мм, LuminEsse се вписва в съвременните очаквания за размер на екрана, но с по-малко видима рамка, като същевременно осигурява елегантен външен вид, дори когато не се гледа. Екранът на LuminEsse е предназначена за предна прожекция, разполага с опция LED подсветка, като допълнителен акцент в интериора. Научно погледнато, LED осветлението действа като смесена светлина, релаксираща ириса на окото, като така намалява напрежението при продължително гледане. Когато екрана е включен многоцветния периметър на осветление обогатява съдържанието на екрана, а изключен той може да се използва за да се внесе малко настроение в стаята.
 
"Това не е нова продуктова категория, LuminEsse просто демонстрира новия Stewart Filmscreen. С този продукт, а и с другите, които се очаква да излязат на пазара по-късно тази година, ние отговаряме на нуждите на специалистите, работещи на предните линии на аудиовизуалната индустрия, доставяйки най-широк спектър от решения, които да отговарят на все по - нарастващите изисквания на клиента."
 
Предлагат се в размери до 120 инча (диагонал) в HD формат и в размери до 128 инча (диагонал) в Cinemascope® конфигурации. Този твърд екран с предна прожекция използва системата за монтиране на стена от Stewart, което прави инсталирането на екрана евтино, лесно и бързо.
 
Допълнителни монтажни приспособления ще станат достъпни през следващите месеци.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...