сряда, 30 април 2014 г.

Специално предложение - Sonos Play:5 + безплатен Bridge!

Подарете си несравнимо HiFi изживяване със Sonos Play:5. 
Разполага с 5 високоговорителя, захранвани от 5 цифрови вградени усилвателя, създадени за да изпълнят всяка стая с всичката музика на света. Комбинирайте два плейъра за постигане на истинско стерео звучене.
 Контролирайте своето музикално изживяване от едно мощно приложение. Лесен е за настройване. 
 Започнете с Play:5 и Bridge. Със собствената Sonos wifi мрежа, можете да стриймвате музика без граници! 
Play:5 - насладете се на всичката музика на света, във всяка стая на вашия дом, безжично!
До 31.05.2014

понеделник, 28 април 2014 г.

Благодарим на всички, които посетиха нашия семинар „Аудио-видео възпроизвеждане в стереото и домашното кино“

Благодарим на всички, които посетиха нашия семинар „Аудио-видео възпроизвеждане в стереото и домашното кино“, организиран съвместно с нашите партньори AudioQuest, Stewart Filmscreen и Digital Projection на 22, 23 и 24 април!
В трите дни на събитието гост-лекторите Rob Hay от Audioquest и Rune Nielsen от Stewart Filmscreen бяха на разположение за въпроси и отворени дискусии на тема кабели и екрани.
Очаквайте презентациите на лекторите качени скоро тук, на нашата уеб страница, както и видео от семинара!

Благодарим Ви и до нови срещи!
Междувременно, можете да заповядате в нашият шоурум.
Снимки от събитието можете да разгледате тук.

Поздрави от нашият екип!

Донесете стария си HDMI кабел и ще получите 15% отстъпка за нов HDMI кабел Audioquest!

Донесете ни стария си HDMI кабел и ще получите 15% отстъпка за нов HDMI кабел Audioquest! Предложението е валидно до 31.05.2014г.

AudioQuest  заслужено има репутацията на  производител на изключителни кабели. Въпреки това, след появата на HDMI през 2004г. AudioQuest бяха поставени пред нови предизвикателства, които трябваше да бъдат преодоляни. Появи се нуждата от нов вид материали и по-високо ниво на производствена прецизност, за да може AUDIOQUEST  да усъвършенства своето аудио и видео представяне чрез HDMI и да се уползотворят  по най-добрия възможен начин високата скорост и високочестотният  сигнал, който предоставя HDMI.
Въпреки че конструктивният стандарт за HDMI кабели е установен от  управителния комитет HDMI, LLC, AudioQuest проучи сферите, в  които е възможна оптимизация в установените рамки. Някои от елементите в дизайна на аналоговите аудио и видео кабели, които са с доказана значимост, се оказаха от първостепенна важност и за HDMI кабелите. Проводници с масивни токопроводими жила, проводникова сплав, изолационен  материал (диелектрик),  както и цялостното  ниво на прецизност на изработката, бяха внимателно оптимизирани, за да бъде създадено ново поколение  от HDMI кабели на върхово ниво.
При  изпитването  на  дизайна на HDMI,  AudioQuest обръща специално внимание на максимизирането  на акустичните характеристики. И наистина HDMI кабелите на AUDIOQUEST издигат аудио възпроизвеждането  до нови висини. AudioQuest започва с Long-Grain Copper  и постепенно, добавяйки все по-големи количества сребро, достига своята кулминация с Diamond HDMI, който инкорпорира и Perfect-Surface Silver (PSS). 
AUDIOQUEST тества всеки първичен проводник във всеки HDMI кабел,  за да е гарантирана правилната му насока. Масивната полиетиленова изолация, осигурява надеждната проводникова конструкция, като същевременно минимизира фазовите изкривявания, които могат да бъдат предизвикани от изолационния материал. На върха на серията са два HDMI кабела - Coffee и Diamond, при които  патентованата система Dielectric-Bias System (DBS) на AudioQuest поляризира изолацията, създавайки спад в нивото на шум  и покачване на звуковия контраст.
Въпреки че  фокусът на HDMI кабелите на AudioQuest е разтърсващото  аудио изживяване, видео представянето далеч не е на заден план. Всички AUDIOQUEST HDMI кабели са High Speed интернет трансфер до 10 метра и всички предават 1080p/120Hz/3D видео. 
AudioQuest създаде своята серия HDMI кабели, за да усъвършенства вашето аудио и видео  изживяване. Насладете му се!

четвъртък, 10 април 2014 г.

Върховия модел HIGHlite 660 WUXGA 3D на Digital Projection ще демонстрираме на семинара в Пловдив!

Върхов проектор Digital Projection HIGHlite 660 WUXGA 3D - 8000 лумена, 3-chip DLP® технология и native 1920 x 1200 резолюция, на стойност 57'270 лв., ще Ви демонстрираме на семинара, който организираме на тема:
„Аудио-видео възпроизвеждане в стереото и домашното кино“
на 22 и 23 Април в гр. Пловдив, Панаирен град, Палата №5. Събитието ще се състои в акустично обработен салон. Вашето присъствие на събитието е безплатно, като транспортът София - Пловдив - София ще бъде организиран.
Можете да се регистрирате се за събитието тук.
Срока за регистрация приключва на 22.04.2014г. 
 
Можете да прочетете повече за модела Digital Projection HIGHlite 660 WUXGA 3D тук
Цена: 57270 лв. с ДДС
The Highlite 660 WUXGA 3D is aone of Digital Projection latest 3-chip DLP projectors. Designed as a compact platform, with built in Blend and Warp capabilities, native 1920 x 1200 (WUXGA) resolutio...

вторник, 8 април 2014 г.

Kirov High-End Ви кани на семинар с гост-лектори от Audioquest, Stewart Filmscreen и Digital Projection

Уважаеми Дами и Господа,
Киров Хай-Енд, съвместно с Audioquest, Digital Projection и Stewart Filmscreen, има удоволствието да Ви покани на практически семинар на тема: 
„Аудио-видео възпроизвеждане в стереото и домашното кино“
на 22 и 23 Април в гр. Пловдив, Панаирен град, Палата №5.
Събитието ще се състои в акустично обработен салон.
Семинарът е еднодневен и безплатен.
Транспортът София - Пловдив - София ще бъде организиран.
 
Лектори на семинара ще бъдат:
Rob Hay – Marketing Product Manager, Europe - Aqudioquest
 Dirk Siedle – Sales & Marketing Manager Europe Digital Projection
 Rune Nielsen – Director of Marketing - Stewart Filmscreen

 В първата част на семинара ще Ви бъде демонстрирано чрез сравнителни тестове защо и как кабелите участват в качеството на аудио и видео възпроизвеждането. Какви са основните принципи заложени в концепцията за направата им и какво трябва да знаете, когато избирате кабели за вашата аудио/видео система. Rob Hay ще Ви сподели ключова информация от кухнята на Audioquest, историята на компанията и защо тя в момента е топ производител на аудио/видео кабели на пазара.

Във втората част на семинара ще научите безценна информация от света на прожекторите – Dirk Siedle ще разкаже кои са най-важните аспекти при избора на прожектор за дома и бизнеса, какви са съвременните технологии, които се използват в тази индустрия. Ще научите историята на английската компания Digital Projection и защо компанията държи една от челните позиции в индустрията в момента.

В трета част на семинара Rune Nielsen ще демонстрира и разкаже как да изберем екран, какви са неговите предимства, приложения и модификации както за дома, така и за бизнеса. Видовете материали, що е то „Гейн“ и как да го изберем, предимствата на вариращия маскинг, приложенията на открито и специалните проекти които американския гигант Stewart Filmscreen разработва. Ще научите историята на компанията и как тя променя индустрията и света на киното, за да се превърнат в такива, каквито ги познаваме ние днес.

В почивките и след семинара сме подготвили и кетъринг.

Местата са ограничени, а транспорта София - Пловдив - София ще бъде организиран, за това молим да подходите към събитието сериозно и да се регистрирате, единствено ако възнамерявате със сигурност да се явите на семинара.
Срока за регистрация приключва на 22.04.2014г.
Молим желаещите да посетята семинара да използват формата за регистрация тук.
При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 02933 08 43 и e-mail: seminar@kirov-high-end.bg.

петък, 4 април 2014 г.

Нова мини-система в семейството на McIntosh – MXA70


На изложението CES в Лас Вегас, McIntosh показа за първи път новата интегрирана десктоп система MXA70. Това е третия интегриран десктоп модел на McIntosh и от днес MXA70 влиза в продажба официално.
McIntosh MXA70 съдържа малък, но функционален 50-ватов стерео усилвател и специално проектирани двулентови десктоп тонколони. Боксовете са изпълнени с луксозен черен гланц и успяват да се представят изключително добре за малкия си размер.
MXA70 Ви предоставя 6 входа, към които можете да включвате различни музикални източници, като 4 от тях са дигитални и това позволява на McIntosh Digital Engine да декодира дигиталната Ви музикална колекция до 32 bits и 192 kHz за максимална аналогова прецизност и удовлетворение.
Когато искате да слушате музика на спокойствие и сами, системата предлага вграден усилвател за слушалки, който е направен по специалните изисквания на McIntosh Laboratories. По този начин всички слушалки, без значение дали са тапи или са професионални студийни слушалки, Вие ще изпитате възможно най-доброто музикално изживяване. Функцията Headphone Crossfeed Director (HXD) позволява висококачествените записи да звучат на слушалките така, както биха звучали на тонколони!
Компактните размери на системата MXA70 Ви позволяват да я поставите навсякъде. Системата ще пасне идеално, както на Вашия офис, така и на Вашия дом.
MXA70 има интегрирана Power Guard anti-clipping система, която заедно с ватметрите, отчитащи пиковата мощност, подсигурява минимални изкривявания и обезпечава безпроблемната работа на системата за много години напред. А 5 степенния Bass Boost Control позволява допълнителни настройки на тоналността. Усилвателят е с красиво шаси от неръждаема стомана, което е допълнено от красивия стъклен панел на McIntosh, с алуминиеви кноб-бутони за регулиране силата на звука и тонколоните, които са с финиш черен гланц.
 


MXA70 е на цена от 13999 лв. с ДДС.

Спецификации:

AMPLIFIER SPECIFICATIONS
Amplifier Power Output:
50 watts per channel with both channels operating into 8 Ohms
Total Harmonic Distortion:
0.005% maximum from 20Hz to 20kHz
Inputs:
One high level unbalanced (stereo)
One high level balanced (stereo)
Four digital (see Digital Section)
Outputs:
One set of stereo speaker terminals (8 Ohms)
One headphone (1/4”)
One preamplifier (stereo)
Digital Section:
One dedicated USB
One coax and one optical PCM
One AES/EBU
McIntosh Digital Engine is 32 bit 192kHz, USB 2.0 asynchronous
Tone Controls:
5 Step Bass Boost Control
Headphone Power Output:
High Selection: 1W
Normal Selection: 250mW
Headphone Output Impedance:
8-40, 40-150 and 150-600 Ohms
LOUDSPEAKER SPECIFICATIONS
Driver Complement (per speaker):
One 4 inch Woofer/Midrange
One 3/4 inch Dome Tweeter
Frequency Response:
60Hz - 45kHz
Crossover Frequency:
2,000Hz
GENERAL SPECIFICATIONS
Overall Dimensions (W x H x D):
55.9cm x 27.62cm x 45.7cm, including knobs, connectors and cables
Weight:
23.2 kg net,
30.4 kg in shipping carton
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...