сряда, 20 февруари 2013 г.

PLAYBAR - саундбарът, който стриймва всичката музика на света!


Изпълнете всяка стая с величествен кино звук и стриймвайте безжично всичката музика на света със един лесен за употреба плейър - новия Playbar от Sonos!

ХАЙ-ФИ ЗВУК ЗА ВАШИЯ ТЕЛЕВИЗОР.
Дизайнът на новия PLaybar е разработен така, че да побере в тънко-профилното шаси на плейъра цели 9 хай-фи говорителя и 9 цифрови усилвателя и да изпълни всяка стая със супер реалистично аудио за филми и гейминг.

СТРИЙМВА ВСИЧКАТА МУЗИКА НА СВЕТА.
Playbar е два пъти по мощен самостоятелен плейър, с който стриймвате всичката музика на света - вашата музикална колекция в iTunes, любимите ви музикални услуги и хиляди интернет радио станции, шоу-програми и подкасти.
ЛЕСЕН СЕТЪП.
Playbar се свързва с вашия телевизор чрез оптичен кабел и плейва аудиото от всяко устройство, свързано към телевизора, включително приемника за телевизия и гейминг козоли.
БЕЗЖИЧЕН.
Нямате нужда от допълнителни кабели! Свържете Playbar или Bridge към вашия безжичен рутер и групирайте всички ваши плейъри Sonos с едно докосване.
ГЪВКАВ ДИЗАЙН.
Playbar можете да поставите върху вашия рак или шкаф, пред телевизора. Ако телевизора е закачен на стената, можете да закачите Playbar под или над него!
УНИВЕРСАЛНО АУДИО.
Pleybar говори Dolby® Digital и стерео, така че никога няма да изпуснете и секунда от екшуна на екрана!
ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ.
Контролирайте силата на звука от дстанционното на вашия телевизор или от безплатния контролер на Sonos за iPhone, iPad, iPod Touch, устройства с Android, PC и MAC, с който можете да стриймвате любимата музика, дори когато телевизора е изключен.
САМ ИЛИ В ГРУПА - ВИЕ ИЗБИРАТЕ!
Playbar работи перфектно напълно самостоятелно, но е готов да посрещне и нови допълнения от Sonos, като например Sonos SUB за разтърсващ бас, или Play:5 и Play:3 за още по въздействащ съраунд! Playbar работи със всички компоненти Sonos.
КОМПЛЕКТ ЗА МОНТАЖ НА СТЕНА.
Лесна за монтаж и сигурна стойка за Playbar. Предлага се отделно.


вторник, 12 февруари 2013 г.

Новият Sonos PLAYBAR!

 Днес Sonos официално обяви Playbar - новото допълнение към своето семейство безжични музикални системи. Playbar e най-новия мощен интегриран плейър на Sonos с 9 говорителя, създаден за да оптимизира аудио възпроизвеждането на вашия телевизор! Playbar възпроизвежда аудио сигнал от всяко устройство, което сте свързали към телевизора си, вашата музикална колекция и над 100’000 интернет радио станнции и музикални услуги от цял свят безжично! Очаквайте скоро в нашият шоурум! Вижте видеото:

понеделник, 11 февруари 2013 г.

Touchfoil - трансформира всякакви дисплеи, витрини и стъклени повърхности в сензорни екрани

Multi-touch технология на ниска цена и без аналог!
 
Представете си, че можете да превърнете всяка стътклена повърхност, всяка витрина, всеки екран, всяко информационно табло в интерактивна multi-touch медия! При това чрез съвременна технология, която не носи каквито и да било рискове, на конкурентна цена и в размери по ваше изискване!

Представяме ви Touchfoil!
Touchfoil представлява сензорен филм с дебелина 1 микрон, достъпен в размери между 30 и 167 инча, както и в размери по индивидуален проект. Продуктът е създаден с идеята да трансформира всякакви дисплеи, витрини и стъклени повърхности, независимо от големината им, в сензорни екрани. Touchfoil предлага време на реакция от 18-50 ms.

Touchfoil ще направи multi-touch съществуващите рекламни киоски, тотеми и интегрирани LCD дисплеи в търговските обекти, офиси, музеи, галерии, банки, обществен транспорт, летища, учебни заведения и изобщо всички публични пространства. Ключови преимущества на Тouchfoil  са, че работи перфектно  през дебело стъкло. Монтира се лесно и се предлага в два варианта за залепване – перманентно и “Cling” за многократна употреба. Тъй като се монтира от вътрешната страна на стъклото, не съществува никакъв риск за продукта! Наличен е и с интегриран UV  слой-блокатор, както и за задна прожекция. Издръжлив е на всякакви метеорологични условия! Touchfoil  е plug-and-play система, изключваща нуждата от сложни драйвери и портове. Управлява се през USB или RS-232. Може да работи 24/7! Предлага се в single и  multi-touch вариант. Инвестицията е многократно възвръщаема, а ефекта е поразителен!
Вижте Touchfoil в действие! 

Спецификации:
Touchfoil може да се конфигурира според различната дебелина на стъклото. Стандартно подържа multi-touch до 2 см. дебелина на стъклото.
По желание на клиента може да се конфигурира за залепване дори и под по-дебело бронирано стъкло!
Реакция – 18-50 ms.
Изход – USB, RS 232
Touchfoil работи със Windows XP/Vista/7, Mac Leopard/Snow Leopard/Lion, Linux Fedora/Kubuntu/Ubuntu
Touchfoil работи при температура от -10⁰ до +70⁰C


 

четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Дългоочакваният 84-инчов 3D телевизор Sony XBR-84X900 с резолюция 4К, можете да поръчате при нас!

Дългоочакваният 84-инчов 3D телевизор Sony XBR-84X900 с резолюция 4К, можете да поръчате при нас! 
Новия флагман на Sony предлага ултра HD 3D картина с резолюция 3'840 x 2'160, виртуален 5.1 съраунд звук и онлайн връзка чрез Sony Entertainment Network. Най-ултимативния телевизор на Sony дебютира на цена от 50'000 лв.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...