четвъртък, 31 януари 2013 г.

За Свети Валентин - изненадай я с мини-тонколонка Raikko!

За Свети Валентин - изненадай любимата с компактна тонколонка Raikko Dance Pink или PocketBeat в червено и розово, на специална цена! :)

петък, 25 януари 2013 г.

Тествайте Planar Helium - новия 27"multi-touch монитор за Windows 8!


Заповядайте в нашият шоурум за тест на новия  революционен 27-инчов мулти-тъч монитор Planar Helium - ярък интерактивен multi-touch дисплей, проектиран за Windows 8!
С тънкия профил и елегантната стъклена повърхност пред дисплея, Helium изглежда супер стилен и модерен. Мулти-тъч монитора разполага с уникална, лесна за използване стойка, която се регулира от ъгъл 15 ° до 70 °, и позволява поставяне на монитора изцяло в легнало положение, за създаване на върховно изживяване при докосване върху работния плот. За активна употреба в дома или в офиса, Planar Helium неминуемо ще оптимизира времето прекарано пред компютъра! След като се докоснете до Planar® Helium™, няма да искате нищо друго!
Прочетете още за Helium тук http://bit.ly/Uxjy8R


понеделник, 21 януари 2013 г.

Изберете своя грамофон Clearaudio в комплект с рамо и доза по Ваш избор с отстъпка от 10%!

Изберете своя грамофон Clearaudio в комплект с рамо и доза по Ваш избор с отстъпка от 10% до 1-ви февруари 2013 г.!
Заповядайте за тест и консултация при нас! :)

петък, 11 януари 2013 г.

Ние искаме да измием вашите плочи! Безплатно!

Ние искаме да измием вашите плочи! Безплатно!
Донесете 5-те си най-любими грамофонни плочи в нашият шоурум, и ние ще ги измием безплатно с почистващата машина Clearaudio Smart Matrix Professional!

Smart Matrix е изключително полезна машина за почистване на грамофонни плочи, разработка на Clearaudio. Всеки собственик на грамофон ще оцени нейните достойнства и със сигурност ще се съгласи с твърдението, че с нея животът на грамофонните плочи ще се удължи значително. Машината използва специално разработен почистващ препарат за грамофонни плочи и разполага с рамо, което чрез вакуум изсмуква попадналите в браздите прах и други замърсявания, като същевременно премахва статичното електричество. Smart Matrix може да се използва и за почистване на нови плочи, като звукът след „банята” е много по-ясен, в сравнение с непочистена нова плоча. Clearaudio предлага опционално и вакуумно рамо за почистване на шелакови плочи. Машината е снабдена с безшумен мотор, който завърта виниловия диск в посока по часовниковата стрелка и обратно. Препаратът, с който плочата се почиства бива всмукан през вакуумното рамо и се отделя в контейнер с датчик, който отчита кога той е пълен.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...