сряда, 26 септември 2012 г.

Играй за над 35 страхотни награди!!!!


До 1-ви Ноември, можеш да се включиш в томболата за 35 награди и голямата награда Sonos Play:5 на стойност 795 лв! 
Достатъчно е да посетиш  нашата фейсбук страница и да отговориш правилно на въпросите за системата Sonos!
Куиза ще ти отнеме по-малко от 5 минути! Наградите ще изтеглим в томбола на произволен принцип пред нотариус на 01.11.2012г., а победителите ще обявим
на 02.11.2012г. на нашата фейсбук страница. Ще разбереш веднага дали си отговорили правилно на всички въпроси и дали участваш в томболатa! Не забравяй да попълниш своите име и фамилия, както и телефон или e-mail за връзка с теб! Пожелаваме ти успех! 

понеделник, 24 септември 2012 г.

Киров Хай-Енд със Sonos на Onfest! Беше страхотно!

Благодарим на всички, които ни посетиха на On!Fest!
Представихме музикалните безжични системи Sonos, в зала 3, зона Music Pro, в Интер Експо Център! Надяваме се, че ви е било интересно и приятно!
За всички, които искат да се сдобият със Sonos - посетете ни за демонстрация в нашият шоурум! А ето я и нашата есенна игра, с която можете да спечелите Sonos Play:5,  на стойност 795 лв.Още снимки от OnFest, можете да разгледате в нашата Facebook страница.

сряда, 19 септември 2012 г.

Чуйте SONOS на ON!Fest!


Чуйте безжичните музикални системи SONOS на ON!Fest - първият и единствен фестивал в България, който събира най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл.
Музика, танци, графити, паркур, технологии, игри, японска култура, градски и екстремни спортове и още много забавления са част от тематичните зони на фестивала.
ОN!Fest ще се състои в дните 22-23 Септември 2012, в Интер Експо Център на бул. Цариградско шосе 147, и е отворен за посетители от 10:00 до 20:00 часа.
Посетете нашият щанд на SONOS в зала 2, зона MUSIC PRO.
www.sonos.bg
Очакваме ви!
Още информация за ON!Fest тук: www.onfest.bg

сряда, 12 септември 2012 г.

Ултратънкия 1000-ватов усилвател от Anthem - за хора със сериозно отношение към домашното кино!

Претендентът за един от най-добрите моноблок усилватели за домашно кино в света - Anthem Statement M1  ще ви даде 1 киловат номинална мощност в минималистично шаси. Той е създаден за пиково натоварване до 2400 W, без това да засяга честотната характеристика на усилвателя, дори и когато е свързан на по-ниско напрежение, например 120V 15A, като разбива на пух и прах твърдението, че усилватели от клас D, не подхождат за високия клас озвучителни системи. Напротив, M1 e най-добрата инвестиция на пазара в момента, със своя минималистичен и тънък дизайн - създаден да заеме минимално място в специализираните Rack-шкафове за аудио-видео техника.
Anthem Statement M1 предоставя мощност от 1000 W на 8 ома и 2000 W на 4 ома, с общо хармонично изкривяване от о,1 % от 20 до 20 000 Hz, охлаждането на усилвателя е подсигурено чрез специална топлинно отделяща система за мониторинг на натоварването.

вторник, 11 септември 2012 г.

Mystik! ще превърне всяка прозрачна повърхност в прожекционен екран!

Виждали ли сте жива интерактивна витрина?

На изложението Cedia, Индианаполис, Stewart Filmscreen представи новия специален прожекционен материал Mystik!, който ще превърне всяка прозрачна повърхност в прожекционен екран.

Mystik! представлява самозалепващ прожекционен материал, който е идеален за монтаж на витрини на търговски обекти, както и в други търговски и обществени места, за постигане на перфектно ярко двустранно изображение. Материалът може да се залепи към всеки прозорец и стъкло, като ще превърне повърхността в непрозрачен прожекционен екран.

 Mystik! дава възможност за пълно потапяне в картината с двустранна прожекция. Материалът представлява интелигентно решение с широко приложение за обществени пространства като магазини, търговски изложения, ресторанти, музеи, центрове за обучение, репетициионни, офиси, частния дом, открити площи. Именно това отличава Mystik! от масовите самозалепващи екрани - той е специално разработен за да послужи за безброй приложения, като предлага много широк зрителен ъгъл в материал със засилен контраст и висококачествено изпълнение.

Проектиран с идеята за пикова производителност, Mystik! е 4k + ready, оптимизиран за проектори с висока резолюция. Предлага се в стандартни размери и пропорции, но може да се изработи и по индивидуален проект за потребителски приложения.

понеделник, 10 септември 2012 г.

Нов 27-инчов мулти-тъч монитор Planar® Helium™

Знаете ли, че Planar предлага 27-инчов мулти-тъч монитор?

На 6-ти септември Planar обяви новия революционен 27-инчов мулти-тъч монитор Planar® Helium™ - ярък интерактивен сензорен дисплей, проектиран за Windows 8. С тънкия профил и елегантната стъклена повърхност пред дисплея, Helium изглежда супер стилен и модерен. Мулти-тъч монитора разполага с уникална, лесна за използване стойка, която се регулира от ъгъл 15 ° до 70 °, и позволява поставяне на монитора изцяло в легнало положение, за създаване на върховно изживяване при докосване върху работния плот. След като се докоснете до Planar® Helium™, няма да искате нищо друго!


Вижте видеото:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...