сряда, 29 август 2012 г.

JL Audio на DRAG Racing II Кръг! 02.09.2012, Божурище

Посетете ни за тест на car audio системите на легендарната американска компания JL Audio на DRAG Racing II Кръг!
02.09.2012
София, Писта Божурище
Още информация за събитиетo тук.


Bojurishte Drag racing - Trailer from tuning on Vimeo.

сряда, 15 август 2012 г.

Нови кадри от фотосесията с Лора Георгиева и Ирена Стоилова в нашият шоурум. Представяме ви ButtKicker - той ще ви разтърси.... БУКВАЛНО! :)

 ButtKicker представлява нискочестотен аудио трансдюсер. Патентованата технология позволява предаването на ниските честоти (баса) от усилвателя или процесора директно в тялото на слушателя чрез трансдюсера. По този начин, монтирани на платформа, стол, автомобилна седалка, кресло или диван, трансдюсерите буквално ви разтърсват и превръщат в усещане звука от музиката или филма, без да е необходимо силата на звука да се увеличава.  ButtKicker има почитатели сред редица известни музиканти. Трансдюсерът  BUTTKICKER CONCERT (на снимката) се използва на концерти и в студиа от музикални изпълнители като The Rolling Stones, Green Day, Shania Twain, Usher, Alanis Morissette и още много други изпълнители от световна величина и прецизно пресъздава всички ниски честоти по време на самото музикално изпълнение.
Предлагаме и умалена версия - BUTTKICKER mini CONCERT!
Трансдюсерът  BUTTKICKER CONCERT се монтират върху платформа BUTTKICKER PLATFORM – предназначена за правостоящи изпълнители - китаристи, DJ, и др.
За барабанистите, трансдюсерът се монтира непосредствено под седалката, чрез метална скоба DRUM THRONE MOUNTING BRACKET – тя се поставя под седалката на стола и чрез BUTTKICKER CONCERT целия стол се тресе в синхрон със звука от ударните инструменти.
Заповядайте за едно разтърсващо демо с трансдюсерите ButtKicker в нашия шоурум!

 
Още информация за продуктите ButtKicker:
Здрав трус от ButtKicker - за зрелищно домашно кинo!
Блогът на Киров Хай-Енд: Buttkicker: Остави звука да те срита ...

 Почистващата машина за винилови плочи Clearaudio Double Matrix Professional!

Специално за почитателите на винилa! 

Представяме ви най-добрата машина за почистване на грамофонни плочи - Clearaudio Double Matrix Professional.
За професионална грижа за вашата колекция от грамофонни плочи, с която неминуемо ще разкрие черти от записите на любимите изпълнители, в по-голяма дълбочина и с обогатен колорит на тоновете на произведенията.
Double Matrix Professional разполага с две рамена които разнасят почистващия флуид (специален непенлив препарат за измиване) и го изсмукват от двете страни на плочата в две посоки - наляво и надясно. Използваната течност се събира в контейнер с вместимост 0,75 л. в шасито на машината, който се изпразва периодично, в зависимост от честотата на употреба на машината.
За да стартирате измиването е необходимо да поставите плочата, да завиете клампата и да натиснете един бутон. Останалото - измиване и изсушаване, машината извършва сама. Резултатът ще ви впечатли! Плочата изглежда по-чиста от нова плоча. Нашият екип направи експеримент със две неразпечатани нови плочи - едната разпечатахме и пуснахме, другата първо "измихме" и след това пуснахме - резултат - в полза на измитата плоча - по-богато звучене и без статично електричество.
Можете да заповядате за тест на почистващите машини Clearaudio, в нашия шоурум.
В по-тесен бюджет, налице е Smart Matrix Professional (1779 лв. с ДДС). Повече информация тук.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...